pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Prancūziško ekologiško alyvuogių aliejaus savybės

Prancūziško ekologiško alyvuogių aliejaus savybės

Minkšti imbieriniai sausainiai: receptas ir gaminimo paslaptys

Minkšti imbieriniai sausainiai: receptas ir gaminimo paslaptys

Jautienos kotletai su cukinija: receptai ir patarimai

Jautienos kotletai su cukinija: receptai ir patarimai

Žuvų Aktyvumas Pavasarį: Kada Kimba ir Kaip Prisitaikyti?

Žuvų Aktyvumas Pavasarį: Kada Kimba ir Kaip Prisitaikyti?

Rankų darbo triufelių receptas

Rankų darbo triufelių receptas

Kaip išvirti tobulus Basmati ryžius: Patarimai ir gudrybės

Kaip išvirti tobulus Basmati ryžius: Patarimai ir gudrybės

Kalėdų receptai Beatos virtuvėje

Kalėdų receptai Beatos virtuvėje

Populiariausios žuvų rūšys Norvegijos fiorduose

Populiariausios žuvų rūšys Norvegijos fiorduose

Letai keptas avienos kumpis - tradicija ir skonis

Tada į indą sudėkite smulkintas mėtas, česnaką, supilkite aliejų, citrinos sultis ir tarkuotą žievelę, pagardinkite druska bei pipirais - viską gerai išmaišykite ir tokiu pasiruoštu marinatu gerai įtrinkite mėsą.

Letai keptas avienos kumpis - tradicija ir skonis

Cukinijos orkaitėje: 10+ būdų jas skaniai paruošti

Cukinijos orkaitėje: 10+ būdų jas skaniai paruošti

Kijevo kotleto kilmės istorija

Sviestą sumaišome su prieskoniais ir žalumynais, dedame ant maistinės plėvelės, susukame į storesnę virvelę, dedame į šaldiklį porai valandų arba paliekame pernakt sustingti.

Kijevo kotleto kilmės istorija

Obuolių Pyragas su Avižiniais Dribsniais: Receptas ir Patarimai

Obuolių Pyragas su Avižiniais Dribsniais: Receptas ir Patarimai