pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip Kepti Jautieną, Kad Ji Būtų Minkšta

Pirmąjį žingsnį Jums tikrai galime garantuoti, nes mūsų ūkininkai atveža jautieną, kurios sodriai raudona spalva ir turimi sertifikatai bei titulai byloja apie aukščiausią kokybę.

Kaip Kepti Jautieną, Kad Ji Būtų Minkšta

Arbata Virškinimui: Rūšys Ir Poveikis

Arbata Virškinimui: Rūšys Ir Poveikis

Tinginys: Klasikinis Receptas ir Jo Variantai

Tinginys: Klasikinis Receptas ir Jo Variantai

Senovinis Moliūgų Pyrago Receptas: Šiltas ir Kvapnus Rudens Desertas

Senovinis Moliūgų Pyrago Receptas: Šiltas ir Kvapnus Rudens Desertas

Jautienos Tartaro Receptas pagal Beatą

Vieno didžiausių Lietuvos prekybos tinklų konditerijos eksperto Thierry Lauvray teigimu prancūzų virtuvė dažnam asocijuojasi su kokybe, o ir Vakarų pasaulyje ji yra tapusi tarsi gero, išlavinto skonio sinonimu.

Jautienos Tartaro Receptas pagal Beatą

Burokėlių ir obuolių receptai: nuo sriubos iki salotų

Burokėlių ir obuolių receptai: nuo sriubos iki salotų

Kepsniai iš Maltos Vištienos: Receptai ir Patarimai

Kepsniai iš Maltos Vištienos: Receptai ir Patarimai

Pilnavertė Mityba: Kas Tai ir Kodėl Ji Svarbi

Pilnavertė Mityba: Kas Tai ir Kodėl Ji Svarbi

Kaip Paruošti Kalakuto Širdeles: Receptai ir Patarimai

Kaip Paruošti Kalakuto Širdeles: Receptai ir Patarimai

Ką Galima Pagaminti Iš Rūkytos Žuvies?

Ką Galima Pagaminti Iš Rūkytos Žuvies?

Traškūs marinuoti agurkai su citrinos rūgštimi: greitas receptas

Traškūs marinuoti agurkai su citrinos rūgštimi: greitas receptas