
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Išvirtą liežuvį galima panaudoti daugeliui patiekalų patiekti su majonezu arba karštu padažu, dėti ant sumuštinių, pagaminti troškinį arba paruošti meksikietiškus užkandžius tacos.
Esu bandžiusi ir mirkyti kalakutą sūryme visų pirma dar reikia surasti tinkamo dydžio indą, kuriame tas žvėris galėtų būtų pilnai panardintas skystyje , esu ir švirkštu leidusi skysčius kepant, esu po odele kišusi kilogramus sviesto, tačiau rizika, kad vienos kalakuto dalys bus puikiai iškepę, o kitos sausos ir išdžiūvę, visada yra didelė.
Jeigu norite pasigaminti didesnį kiekį pastos, suberkite kepintas pistacijas į didesnį blenderį, trinkite iki miltų konsistencijos, tada įpilkite šiek tiek neutralaus skonio saulėgrąžų aliejaus ir trinkite apie 5 minutes kas minutę permaišant.