pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Pasidaryk Pats: Žuvų Šėryklos Gamyba Žingsnis po Žingsnio

Pasidaryk Pats: Žuvų Šėryklos Gamyba Žingsnis po Žingsnio

Kakavos Sviestas: Maistinė Vertė, Nauda ir Panaudojimas

Kakavos Sviestas: Maistinė Vertė, Nauda ir Panaudojimas

Šeimyninė pica: receptai ir gaminimo paslaptys

Šeimyninė pica: receptai ir gaminimo paslaptys

Tortas Vyrams: Receptai Įvairioms Progoms

Tortas Vyrams: Receptai Įvairioms Progoms

Marinuotas Jautienos Liežuvis: Gurmaniškas Receptas

Marinuotas Jautienos Liežuvis: Gurmaniškas Receptas

Karamelinių Saldainių Gamybos Tradicijos ir Meistrai Lietuvoje

Karamelinių Saldainių Gamybos Tradicijos ir Meistrai Lietuvoje

Sprandinės Marinavimas Rūkymui: Receptai ir Patarimai

Sprandinės Marinavimas Rūkymui: Receptai ir Patarimai

Tirstas Triušienos Troškinys: Receptai ir Paruošimo Patarimai

Tirstas Triušienos Troškinys: Receptai ir Paruošimo Patarimai

Bulvių apkepas su jautienos faršu: receptas

Bulvių apkepas su jautienos faršu: receptas

Purus obuolių pyragas: receptai ir gaminimo paslaptys

Purus obuolių pyragas: receptai ir gaminimo paslaptys

Uzbekiškas plovas su džiovintais abrikosais: autentiškas receptas ir gaminimo paslaptys

Uzbekiškas plovas su džiovintais abrikosais: autentiškas receptas ir gaminimo paslaptys

Juodųjų serbentų pyragai: išbandykite geriausius receptus

Juodųjų serbentų pyragai: išbandykite geriausius receptus

Moliūgų Pyragas Su Medumi: Sodrus Ir Kvapnus Receptas

Moliūgų Pyragas Su Medumi: Sodrus Ir Kvapnus Receptas

Kotletų padažo receptas - skanu ir lengva gaminti!

1 stiklinė sultinio arba vandens, arba pieno 1 šaukštas sviesto 1 šaukštas miltų 1 šaukštas grietinės kupino pagal skonį druskos 1 žiupsnelis pipirų.

Kotletų padažo receptas - skanu ir lengva gaminti!

Sūrio gamybos istorija ir tradicijos Lietuvoje

Sūrio gamybos istorija ir tradicijos Lietuvoje

Greitai marinuoti kopūstai: traškūs ir skanūs!

Greitai marinuoti kopūstai: traškūs ir skanūs!

Ruginės ir Kvietinės Duonos Kepimo Technologijos Apžvalga

Ruginės ir Kvietinės Duonos Kepimo Technologijos Apžvalga