pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Tradicinis Šašlykas Su Actu Ir Svogūnais: Receptas Ir Niūansai

Tradicinis Šašlykas Su Actu Ir Svogūnais: Receptas Ir Niūansai

Desertai su maskarpone ir vaisiais: receptai

Desertai su maskarpone ir vaisiais: receptai

Karpis Keptas Vyne: Gurmaniškas Receptas

Karpis Keptas Vyne: Gurmaniškas Receptas

Ką pagaminti iš kiaulienos gabaliukų: receptai ir patarimai

Ką pagaminti iš kiaulienos gabaliukų: receptai ir patarimai

Kurto Vonneguto "Čempionų pusryčiai": Gyvenimas, kūryba ir literatūrinis palikimas

Kurto Vonneguto "Čempionų pusryčiai": Gyvenimas, kūryba ir literatūrinis palikimas

Lengvi Užkandžiai Vaikų Gimtadieniui: Receptai ir Idėjos

Lengvi Užkandžiai Vaikų Gimtadieniui: Receptai ir Idėjos

Kaip Paruošti Stirnienos Mėsą - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Į puodą su sultiniu įdėti paruoštą jautieną su pomidorų padažu, ir uždengus ant vidutinės ugnies troškinti vieną valandą ir 20 minučių, tuomet mėsytė gaunasi labai minkšta ir skani, na per tą laiką kol mėsytė troškinasi, svieste pakepinami miltai, atskirai svogūnai.

Kaip Paruošti Stirnienos Mėsą - Žingsnis po Žingsnio Gidas

Nepakartojamai Traškūs Imbieriniai Sausainiai: Išbandytas Receptas

Nepakartojamai Traškūs Imbieriniai Sausainiai: Išbandytas Receptas

Klasikinis marinuotų agurkų receptas

Klasikinis marinuotų agurkų receptas

Tobulas Faršo Kepimas: Kiek Laiko ir Kaip Kepti?

Tobulas Faršo Kepimas: Kiek Laiko ir Kaip Kepti?

Veršienos troškinys vaikams: kaip paruošti skaniai ir sveikai?

Veršienos troškinys vaikams: kaip paruošti skaniai ir sveikai?

Duona su sūriu ir majonezu: paprastas ir skanus užkandis

Duona su sūriu ir majonezu: paprastas ir skanus užkandis

Rūkytas upėtakis salotose: lengvas ir skanus receptas

Rūkytas upėtakis salotose: lengvas ir skanus receptas