pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

„Čili Pica“ Kėdainiuose: Skonis, Patogumas ir Platus Meniu

„Čili Pica“ Kėdainiuose: Skonis, Patogumas ir Platus Meniu

Ką vertėtų žinoti apie miltus: patarimai ir receptai

Ką vertėtų žinoti apie miltus: patarimai ir receptai

Pietūs prie Katedros Vilniuje: Gurmaniški potyriai ir išskirtinis aptarnavimas

Pietūs prie Katedros Vilniuje: Gurmaniški potyriai ir išskirtinis aptarnavimas

Sultingi kopūstų kotletai: Patikrintas receptas

Sultingi kopūstų kotletai: Patikrintas receptas

Vistienos blauzdelės receptas

Ant stalo tokį patiekalą galite patiekti iškart su keptuve lai kiekvienas į savo dubenėlį deda po porą šaukštų bulvių košės ir po vištienos kepsnį, kurį galima aplieti tiek padažo, kiek tik norisi.

Vistienos blauzdelės receptas

Senovinis varškės pyragas pagal Beatą

Senovinis varškės pyragas pagal Beatą

Pyragėlių Receptai Su Nuotraukomis

Pyragėlių Receptai Su Nuotraukomis

Pankolių Arbatos Nauda ir Rizika Naujagimiams ir Žindymo Laikotarpiu

Pankolių Arbatos Nauda ir Rizika Naujagimiams ir Žindymo Laikotarpiu

Tango Pica & Grill Prienuose: Apžvalga, Atsiliepimai ir Kita Informacija

Tango Pica & Grill Prienuose: Apžvalga, Atsiliepimai ir Kita Informacija

Vytintos mėsos verslas: nuo ko pradėti?

Vytintos mėsos verslas: nuo ko pradėti?

Gardūs Pietūs: Receptų Įvairovė Jūsų Stalui

Gardūs Pietūs: Receptų Įvairovė Jūsų Stalui

Salierų Stiebai: Valgymas ir Nauda Sveikatai

Salierų Stiebai: Valgymas ir Nauda Sveikatai

Kiaulienos patiekalai pietums: idėjos ir receptai

Kiaulienos patiekalai pietums: idėjos ir receptai

Makaronai su vištiena ir pievagrybiais grietinėlės padaže - Skonis ir Receptas

Sausas baltas vynas padažui suteikia daugiau skonio gilumo, bet jeigu jo neturite po ranka ar nenorite naudoti, tiesiog praleiskite ir iškart keliaukite prie kito gaminimo žingsnio t.

Makaronai su vištiena ir pievagrybiais grietinėlės padaže - Skonis ir Receptas

Forma Duonai Kepti: Kaip Išsirinkti Geriausią?

Forma Duonai Kepti: Kaip Išsirinkti Geriausią?