pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Vistiena Kitaip - Naujas ir Kūrybingas Receptas

Vištieną kepkite iki 200 C įkaitintoje orkaitėje apie 20 minučių, kol ji bus gerai iškepusi viduje įsmeigus šakutę, turėtų tekėti skaidrios, baltos, o ne rožinės sultys arba jos vidinė temperatūra pasiekti 75 C.

Vistiena Kitaip - Naujas ir Kūrybingas Receptas

Nostalgiška duonos sriuba: senas geras receptas

Nostalgiška duonos sriuba: senas geras receptas

Poezijos pavasaris: 50 metų tradicijų ir naujovių

Poezijos pavasaris: 50 metų tradicijų ir naujovių

Orkaitėje Keptos Vištienos Kulšelės su Cukinijomis: Receptas

Orkaitėje Keptos Vištienos Kulšelės su Cukinijomis: Receptas

Glikeminis indeksas ir duonos rūšys: palyginimas ir rekomendacijos

Glikeminis indeksas ir duonos rūšys: palyginimas ir rekomendacijos

Avienos kepimo žemoje temperatūroje paslaptys

Neaukštoje temperatūroje šonkaulius, priklausomai nuo jų dydžio ir ant jų esančios mėsos kiekio, reikėtų kepti 2-3 valandas iki mėsos temperatūra sieks 75-80 laipsnius.

Avienos kepimo žemoje temperatūroje paslaptys

Šokoladinis pyragas su kokosiniais varškės kamuoliukais

Šokoladinis pyragas su kokosiniais varškės kamuoliukais

Jonažolių arbata nuo kosulio: nauda ir vartojimo ypatumai

Jonažolių arbata nuo kosulio: nauda ir vartojimo ypatumai

Makaronai su kiaušiniais: klasika, kuri visada pasiteisina

Makaronai su kiaušiniais: klasika, kuri visada pasiteisina

Makaronų Kaloringumas ir Vietos Mityboje

Makaronų Kaloringumas ir Vietos Mityboje

Skaniausi Lietiniai: Receptas ir Patarimai

Skaniausi Lietiniai: Receptas ir Patarimai

Kokosų aliejus: universalus gamtos stebuklas

Kokosų aliejus: universalus gamtos stebuklas

Skaniausia pica Trakuose: Apžvalga ir Atsiliepimai

Skaniausia pica Trakuose: Apžvalga ir Atsiliepimai