pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Velykiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai ir Idėjos Šventei

Stambesnė karka iš užpakalinės kiaulės dalies geriausiai tinka ilgam kepimui, o priekinės dalies karkas, kurios liesesnės ir mažesnės, verčiau palikite mėsos rūkinimui.

Velykiniai Mėsos Patiekalai - Gardžiausi Receptai ir Idėjos Šventei

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis: geriausi receptai ir patarimai

Rūkyta žuvis: geriausi receptai ir patarimai

Sotūs bulvių ir vištienos troškinys: paprastas ir skanus receptas

Sotūs bulvių ir vištienos troškinys: paprastas ir skanus receptas

Erškėtrožių uogienė: tradicinis receptas su ypatingu skoniu

Erškėtrožių uogienė: tradicinis receptas su ypatingu skoniu

Tinginio balandeliai orkaitėje: greitas būdas mėgautis tradiciniu patiekalu

Tinginio balandeliai orkaitėje: greitas būdas mėgautis tradiciniu patiekalu

Idealios Salotos Prie Antienos: Atraskite Tobulą Garnyrą

Idealios Salotos Prie Antienos: Atraskite Tobulą Garnyrą

Sustamed su barsuko taukais: natūrali pagalba sąnariams ir raumenims

Sustamed su barsuko taukais: natūrali pagalba sąnariams ir raumenims

Kiek Laiko Galioja Vaistų Receptas: Aktualiausia Informacija

Kiek Laiko Galioja Vaistų Receptas: Aktualiausia Informacija

Naminė juoda duona su saulėgrąžomis: paprastas receptas

Naminė juoda duona su saulėgrąžomis: paprastas receptas

Sultingi vištienos ir grikių kotletai: gaminimo paslaptys

Sultingi vištienos ir grikių kotletai: gaminimo paslaptys

Makiažo Receptai: Atraskite Paslaptis Knygose ir Praktikoje

Makiažo Receptai: Atraskite Paslaptis Knygose ir Praktikoje

Paprastas Naminio Vyno Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Paprastas Naminio Vyno Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Jautienos Tartaro Receptas pagal Beatą

Vieno didžiausių Lietuvos prekybos tinklų konditerijos eksperto Thierry Lauvray teigimu prancūzų virtuvė dažnam asocijuojasi su kokybe, o ir Vakarų pasaulyje ji yra tapusi tarsi gero, išlavinto skonio sinonimu.

Jautienos Tartaro Receptas pagal Beatą