pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Žaliųjų Daržovių Sriubos Receptai

Žalioji daržovių sriuba su zizanijomis

Šis patiekalas buvo optimizuotas 4 porcijos. Gali tekti keisti kiekį ir laiką.

Gaminimas: 35 min.

Reikės:

  • 2-3 šviežių bulvių
  • ½ svogūno
  • 2 skiltelių česnako
  • 1 stiebelio citrinžolės
  • 1 saliero lapkočio
  • 200 g BONDUELLE garuose ruoštų brokolių
  • 1 cukinijos
  • 1 šaukšto alyvuogių aliejaus
  • ½ stiklinės virtų zizanijų
  • 1 šaukšto žaliosios kario pastos
  • Žiupsnelio druskos
  • Kelių grūdelių žaliųjų pipirų

Gaminimo eiga:

  1. Storasieniame puode įkaitinkite, pakepinkite smulkiai supjaustytą svogūną, lengvai sutraiškytą citrinžolės stiebelį, žaliuosius pipirus ir susmulkintą česnaką.
  2. Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir į jį sudėkite susmulkintus porą bei saliero kotus. Pamaišydami kepkite ant vidutinės kaitros 8-9 min. Tada prie poro ir saliero sudėkite kubeliais susmulkintas cukinijas bei sutrintą česnaką.
  3. Trumpai pakepinkite daržoves, įpilkite apie 1,5 l vandens ir virkite ant mažos ugnies, kol bulvės išvirs.
  4. Puode užvirinkite vandenį, įmaišykite MAGGI sultinį, sudėkite į jį daržoves iš keptuvės ir 5-6 min. virkite. Po to suberkite pupas ir žirnelius, pagardinkite sriubą druska ir pipirais. Virkite 4-5 min., kol pupos ir žirneliai bus išvirę.

Trinta žaliųjų daržovių sriuba su keptais pomidorais

Šis patiekalas skirtas 4 asmenims.

Gaminimas: 10 min.

Kepimas: 15 min.

Orkaitės temperatūra: 170 °C

Reikės:

  • 40 g lydyto sviesto
  • 1 šaukštelio smulkiai supjaustytų aitriųjų paprikų
  • 1 šaukštelio pankolio sėklų
  • 1 pakelio BONDUELLE trintos žaliųjų daržovių sriubos
  • 20 g smulkiai supjaustytų svogūnų laiškų
  • 600 ml daržovių sultinio
  • 1-2 šaukštų maskarponės
  • 1 ryšulėlio kalendrų
  • 1 šaukštelio citrinos sulčių
  • 1 kekės vynuoginių pomidorų
  • Aliejaus (pomidorams kepti)

Gaminimo eiga:

  1. Pomidorus pašlakstykite aliejumi ir šaukite į iki 170 °C įkaitintą orkaitę 15 min.
  2. Paprikas ir pankolio sėklas pakepinkite svieste apie 30 sek. Suberkite BONDUELLE trintos žaliųjų daržovių sriubos mišinį ir svogūnų laiškus, pakepinkite dar 2 min.
  3. Supilkite sultinį ir užvirinkite. Sumažinkite kaitrą ir virkite apie 6-7 min., kol suminkštės daržovės.
  4. Sutrinkite daržoves trintuvu, palaipsniui pridėdami kalendrų ir supildami citrinos sultis. Trintą sriubą pasūdykite ir, jei reikia, įpilkite dar citrinos sulčių. Sumaišykite su maskarpone.