
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Dietistė Vaida Kurpienė siūlo paprastą išeitį išbandyti žuvies, daržovių, varškės sūrio ar tofu receptus, vengti skrudėsių, riebių padažų ir ketčupo, garnyrui rinktis sezonines keptas ant griliaus bei šviežias daržoves.
Mėsos Meistrai pirmus du darbus padarė už Jus , paruošė vasarai naują kiaulienos sprandinės šašlyką sausai marinuotą su prieskoninėmis žolelėmis , kurios įprastą kiaulienos šašlyką paverčia gurmanišku skanėstu.