pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs blynai – paprastas ir gardus receptas

Traškūs blynai – paprastas ir gardus receptas

Vištiena Džiūvėsėliuose Orkaitėje: Lengvas ir Skanus Receptas

Vištiena Džiūvėsėliuose Orkaitėje: Lengvas ir Skanus Receptas

Kaip Kepti Kiaušinius: Patarimai ir Receptai

Kaip Kepti Kiaušinius: Patarimai ir Receptai

Vištiena su apelsinais ir cinamonu: receptas

Vištiena su apelsinais ir cinamonu: receptas

Vytinti mėsos rinkiniai - skonio malonumai iš gamtos

cookielawinfo-checbox-functional 11 months The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category Functional.

Vytinti mėsos rinkiniai - skonio malonumai iš gamtos

Kaip pasigaminti naminį vyną: išsamus vadovas

Kaip pasigaminti naminį vyną: išsamus vadovas

Švitrūnų eterinio aliejaus naudojimas: nauda, savybės ir patarimai

Švitrūnų eterinio aliejaus naudojimas: nauda, savybės ir patarimai

Angliški pusryčiai: receptas ir tradicijos

Angliški pusryčiai: receptas ir tradicijos

Kakavos Sviestas Riebiai Odai: Nauda ir Panaudojimas

Kakavos Sviestas Riebiai Odai: Nauda ir Panaudojimas

Kiaulienos Kepsnys - Kalorijos ir Maistinė Vertė

Kiaulienos išpjovą galima tituluoti kaip geriausią mėsos dalį, nes joje įsikūnija pačios aukščiausios kategorijos kiaulienos savybės minkštutė, sultinga ir kas svarbiausia greitai paruošiama.

Kiaulienos Kepsnys - Kalorijos ir Maistinė Vertė

Gyvenimas Kauno Žaliakalnyje: Bendruomenės Pulsas ir Naujienos

Gyvenimas Kauno Žaliakalnyje: Bendruomenės Pulsas ir Naujienos

Kakaviniai sausainiai: receptas ir gaminimo eiga

Kakaviniai sausainiai: receptas ir gaminimo eiga

Iškyla gamtoje: idėjos ir patarimai, kaip paversti ją įsimintina švente

Iškyla gamtoje: idėjos ir patarimai, kaip paversti ją įsimintina švente

Kiaulienos Kepsnys - Kalorijos ir Maistinė Vertė

Kiaulienos išpjovą galima tituluoti kaip geriausią mėsos dalį, nes joje įsikūnija pačios aukščiausios kategorijos kiaulienos savybės minkštutė, sultinga ir kas svarbiausia greitai paruošiama.

Kiaulienos Kepsnys - Kalorijos ir Maistinė Vertė