Jau senokai ieškojau įdomesnio pyrago recepto, akis vis užkliūdavo už beze puošto varianto ir galiausiai, apjungusi kelias idėjas ir gamybos būdus, įtariu būsiu atradusi tobulą pyrago versiją.
Žinoma, labiausiai vertinama jautienos ar kiaulienos išpjova, tačiau puikiai tiks ir nugarinė liaudiškai vadinama palendrica , kumpis, sprandinė, net ir paukštienos filė.
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Jeigu užkepsime faršą su bulvėmis ir kitomis daržovėmis orkaitėje arba iškepsime lazaniją, kuri neįsivaizduojama be skanaus faršo tai bus puikus šventinių pietų ar vakarienės patiekalas.
Dabar eilė obuoliams ir morkoms sudedame juos ant mėsos viršaus, paspaudžiame ir uždengiame puodą, kad mėsa pasitroškintų su vaisiais ir daržovėmis dar kokias 5-7 min.
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Mes patiekiame šizų kepenis iš ožkos mėsos su karštais svogūnais su žaliu svogūnu, šviežiomis daržovėmis, kepta daržovėmis ir kitais užkandžiais piknikui.
Mano virtuvėje-nuolatinis judėjimo procesas kuriu, buriu ir tobulinu O šiandien ir dalinuosi su visais neabejingais virtuvei ir tam nenumaldomam norui paragauti kažko skanaus ir išbandyti kažką naujo Ar pas jus jau tarška kilnojami puodai ir čirška kepami, skrudinami ar verdami produktai.
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Siūlau šonkauliukus nuvirti, išgrėbti ir keptuvėje apkepti, po to dėti į verdantį vandenį ,vėliau supjaustytus raugintus kopūstus ,prieskonius , morkas pakepintus svogūnus ATSAKYTI.
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Moliūgų mišrainė žiemai puikiai dera su įvairiomis kitomis daržovėmis, pavyzdžiui, paprikomis, morkomis, cukinijomis, burokėliais, svogūnais ar net obuoliais.
Paruošimas 20 min Porcijos 4 Vištienos kepenėlių užtepėlė su obuoliais tai puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško naujų skonių derinių ir sveikatai naudingų ingredientų.
paprikų tarkius, nugręžtus cukinijų tarkius maišome su mėsa, 2 3 rikotos, beriame prieskonius, kietąjį sūrį, pomidorų pastą ir įmušame du kiaušinius.
Tai čia, sakyčiau, paprasta vištienos file mano visada būna ūkininko, tai ji dažniausiai būna didesnė nei parduotuvinė ir kepa ilgiau , bet pažiūrėkim į ją prabangiau Pamarinuokime su mėgstamomis žolelėmis, pipirais, druska ir aliejumi bent jau per naktį.
Galima šį kepsnį kepti ir iškart, bet jeigu norite sodresnio skonio, rekomenduoju susukti į maistinę plevelę ir palikti šaldytuve pasimarinuoti bent keletą valandų idealu - pernakt.
Iš abiejų pabarstome šviežiai sumaltais juodaisiais pipirais tuo tarpu druską dėsim, kai mėsa jau keps keptuvėje druska ištraukia skysčius, geriau kad jų daugiau pasiliktų mėsoje, todėl sūdome paskutinę minutę.
Žinoma, galite ruošti ir ypač minkštus, burnoje tiesiog tirpstančius virtų bulvių cepelinus, kurių tarkis sutvirtinamas manų kruopomis 1 šaukštas manų kruopų 100 g virtų bulvių ir keliais šaukštais krakmolo.
Į tą pačią keptuvę įpilame dar šlakelį aliejaus, jame apkepame kepenų gabaliukus tik ne visus iškart, kad neperkrautume keptuvės ir jos nepradėtų troškintis.
Juolab, kad pagaminti tą puikią, sultingą, traškią saldžiarūgštę vištieną net labai paprasta; neprireiks nei daug laiko, nei daug pastangų, o rezultatas, tikiu, pranoks visus lūkesčius, net jei padiktuos juos prašmatniuose kinų restoranuose praleisti vakarai.