pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Japoniškas Sūrio Pyragas Be Miltų: Lengvas ir Purus Receptas

Japoniškas Sūrio Pyragas Be Miltų: Lengvas ir Purus Receptas

A Taste of Lithuania: Exploring Traditional Cuisine

A Taste of Lithuania: Exploring Traditional Cuisine

Traškūs marinuoti agurkai: idealus marinatas 3 litrų stiklainiui

Traškūs marinuoti agurkai: idealus marinatas 3 litrų stiklainiui

Naminiai burgeriai ant griliaus: tobulo skonio paslaptis

Naminiai burgeriai ant griliaus: tobulo skonio paslaptis

Obuolių Pyrago Receptai: Nuo Klasikos Iki Modernumo

Obuolių Pyrago Receptai: Nuo Klasikos Iki Modernumo

Vištienos Šlaunelių Suktinukai su Pievagrybiais: Sodrus ir Lengvai Paruošiamas Receptas

Vištienos Šlaunelių Suktinukai su Pievagrybiais: Sodrus ir Lengvai Paruošiamas Receptas

Saldus gyvenimas: geriausi desertų receptai kiekvienai dienai

Saldus gyvenimas: geriausi desertų receptai kiekvienai dienai

E-Recepto Galiojimo Patikra: Viskas, Ką Turite Žinoti

E-Recepto Galiojimo Patikra: Viskas, Ką Turite Žinoti

Vinco Kudirkos Kūrybos Analizė

Vinco Kudirkos Kūrybos Analizė

Beatos Kukurūzų Dribsnių Sausainiai: Greitas Ir Lengvas Receptas

Beatos Kukurūzų Dribsnių Sausainiai: Greitas Ir Lengvas Receptas

Marinuoti kopūstai su česnaku: puikus užkandis žiemai

Marinuoti kopūstai su česnaku: puikus užkandis žiemai

Geriausia sveiko maisto receptų knyga: įkvėpimas Jūsų virtuvei

Geriausia sveiko maisto receptų knyga: įkvėpimas Jūsų virtuvei

Mitybos Rekomendacijos Sergant Alergija

Mitybos Rekomendacijos Sergant Alergija

Kaip virti šiupininę sriubą: paprastas ir skanus receptas

Kaip virti šiupininę sriubą: paprastas ir skanus receptas

Tortų Receptai Šaldyti: Patarimai ir Idėjos

Tortų Receptai Šaldyti: Patarimai ir Idėjos

Bulvių Veislės Cepelinams: Kaip Pasirinkti Geriausią?

Bulvių Veislės Cepelinams: Kaip Pasirinkti Geriausią?

Greitos Virtų Burokėlių Salotos su Aliejumi: Lengvas ir Sveikas Garnyras

Greitos Virtų Burokėlių Salotos su Aliejumi: Lengvas ir Sveikas Garnyras

Galjanos mėsos gaminių paslaptys

Slapukai paprastai galioja trumpai, priklauso nuo slapuko tipo vieną dieną, savaitę ar mėnesį , bet kai kuriais atvejais gali galioti ir iki dvejų metų.

Galjanos mėsos gaminių paslaptys

Arbatos ruošimo klaidos: kaip mėgautis tobulu puodeliu

Arbatos ruošimo klaidos: kaip mėgautis tobulu puodeliu