Kiek laiko turėčiau virti vištienos krūtinėlės? Naudingiausias būdas virti vištienos krūtinėlę yra virti. Kaip ir kiek kepkite krūtinę iki konkurso
Kepkite skanius vištienos filė. Atrodo, kad čia yra sunku. Tačiau kartais vištienos krūtinėlė yra sausa, guma arba tiesiog skonio.
Žmonės, kurie laikosi tinkama mityba naudoti vištienos krūtinėlė beveik kiekvieną dieną, nes juose beveik nėra riebalų. Vištienos krūtinėlė skiriama vaikams ankstyvo amžiaus . Norėdami paruošti skanius vištienos krūtinukus, turėtumėte sekti keletu patarimų.
Sudėtis
- Vištienos filė - 2 vnt. (500–600 g)
- Druska - pagal skonį
- Lauro lapai - 1-2 vnt.
- Svogūnai - 0,5-1 vnt.
- Morkos - 1 vnt.
- Salierai - 2x2 cm gabalas.
- Krapai - 1-2 vnt.
- Nuplaukite vištienos krūtinėlę ir be riebalų ir skaidulų.
- Supilkite vandenį į puodą ir užvirinkite. Vandens lygis keptuvėje turėtų šiek tiek padengti krūtines.
- Įdėkite vištienos filė į verdantį vandenį ir vėl užvirkite. Putų ir purvo pavidalo ant vandens paviršiaus, jis turi būti pašalintas šaukštu.
- Pridėkite lauro lapą, visą svogūną, morkų gabalėlį į puodą, druskykite. Be to, jei pageidaujate, galite pridėti pipirų, salierų, kelių kelių krapų šakų krūva, todėl ją bus lengviau gauti. Virti 15-20 minučių po virimo, palikite mėsą atvėsti ir prisotinti skoniu dar 15-20 minučių sultinyje, vištiena pasirodys minkšta.
Kad vištienos krūtys būtų sultingos, naudokite šaldytą mėsą, kuri nėra užšaldyta.
Vištienos krūtinėlė yra tikras dietos produktas, tai patvirtina gydytojų, mitybos specialistų, profesionalių kulinarijos specialistų išvados. Ir sultinys su krūtimi taip pat yra labai naudingas, todėl sunkių ligų atveju rekomenduojama valgyti gydymo metu. Krūtį galima skirti ir vaikams, ir vyresnio amžiaus žmonėms. Tačiau ilgalaikis terminis apdorojimas gali išnykti. Todėl, kiekvienas meilužis, kuris rūpinasi sveika mityba Jūsų šeima, svarbu žinoti, kiek kepti vištienos krūtinėlės.

Fuskofakty
Norėdami pagreitinti vištienos krūtinėlės virimą , galite jį supjaustyti į kelis mažesnius vienodus gabalus. Tačiau griežinėliai nėra tokie sultingi kaip visa krūtinė.
- Norint pagreitinti virimo procesą, dėl greitesnio vandens virimo leidžiamas nedidelis indų kiekis. Svarbiausia, kad krūtys buvo visiškai padengtos vandeniu.
Jei krūtinėlė virinama sriubai , virimo pradžioje rekomenduojama sūdyti sultinį. Jei krūtinėlė virinama salotoms, vištienos krūtinėlė turi būti sūdyta 5 minutes prieš išjungiant ugnį, kitaip mėsa bus sausa.
Norint gauti dietinį produktą, odos iš krūtinės yra pašalinamos prieš kepant, bet jei jį paliksite, mėsa bus daug minkštesnė, bet ir maistesnė.
- Kalorijų virti vištienos krūtinėlė - 150 kcal / 100 g, krūtinėlė virinama be odos - 120 kcal / 100 g.
Virtos vištienos krūtinėlė yra puikus paruoštas patiekalas, kuris gali būti patiekiamas su bet kuriuo šoniniu patiekalu. Gerai naudoti virti krūtinę salotose ir įvairiuose užkandžiais.
Vištienos krūtinėlė taip pat naudojama pirmuosius kursus, nes riebi oda, kaulai ir kremzlės suteikia gerų riebalų, o tik mitybos receptams (tam reikia pašalinti odą ir pašalinti kaulus).
- vištienos krūtinėlės kaina - 200-250 rublių / 1 kilogramas (vidutiniškai Maskvoje 2017 m. Birželio mėn.).
Norėdami pasirinkti aukštos kokybės vištienos krūtinę, reikia atkreipti dėmesį į galiojimo laiką - šviežia krūtis laikoma ne ilgiau kaip 5 dienas. Krūtys turėtų būti perkamos vidutinio dydžio, sveriančios apie 300-350 gramų. Jei svoris yra didesnis nei 400 gramų, tai rodo, kad vištienos buvo maitinamos cheminėmis medžiagomis.
Norėdami patikrinti, ar krūtinė yra šviežia , pirštu paspauskite ant odos. Jei ant mėsos liko ženklas, krūtis buvo atšildyta. Atkreipkite dėmesį į krūties spalvą: turėtumėte pasirinkti vištienos krūtinėlę be mėlynės, oda yra šiek tiek gelsva.

Kaip padaryti drumstą vištienos sultinį skaidrų
Ir vis dėlto taip atsitiko – nesilaikė, sultinys sunkiai užvirė, tapo drumstas ir jame plūduriuoja koaguliuotų baltymų dribsniai.
Tačiau su mažomis drumstų putų dalelėmis reikės kovoti kitaip. Šiam tikslui yra toks metodas kaip skaidrinimas. Ši nesudėtinga procedūra su kiaušinio baltymu užtruks šiek tiek laiko. Norint nuskaidrinti 1,5 litro sultinio, reikės 1 kiaušinio baltymo.
Beje. Garsusis gydomasis vištienos sultinys „Žydų penicilinas“ verdamas pridėjus daug daržovių ir česnako. Suteikia jėgų ir skatina greitą pasveikimą.
Jums taip pat gali patiktiŠeimininkė dėl pastabos. Jei ketinate virti vištienos sultinį iš šaldytos paukštienos, pirmiausia ją visiškai atitirpinkite, padėdami iš šaldiklio ant šaldytuvo lentynos. Sultinys bus drumstas, jei vištiena nebus visiškai atitirpinta.
- Trejopa gamtos galia. Arbata peršalimo ligoms, imunitetui ir geram virškinimui
- Ar kada nors girdėjote apie chocoflan – desertą, kuris yra pusiaukelėje tarp flan ir šokoladinio pyrago, yra ir paprastas, ir skanus?
- Jokių Daugiau Mėgstų Keptų Bulvių: Šie Paprasti Triukai Padarys Klasiką Tobulą
- 3 dalykai, kuriuos patirsite, jei mėnesį kasdien gersite žaliąją arbatą
- Kreminis kaštonų pyragas su sviestiniu šokoladiniu pagrindu – prabangus „Kasztanek“ desertas
- Varškės pyragas be miltų, avižinių dribsnių ir krakmolo! Mažai angliavandenių turintis pyragas! Be cukraus
- Pirmą kartą ragavau jų atostogaudama Stokholme. Prie jų klasikiniai cinamoniniai bandeliai atrodo blankiai

Kaip paruošti vištienos sriubą, kad ji išliktų skaidri. Paslaptis, kurią naudojo močiutės. Ingredientas, dėl kurio sriuba taps skaidri ir įgaus auksinę spalvą
Vištienos sriuboje pagrindinis skonis yra sultinyje. Galite dėti tik makaronų ar vermišelių arba įvairių kitų ingredientų, tačiau jei sultinys bus drumstas ir neskanus, bus sunku jį pataisyti.
Jei sultinys tobulas, jis gražus net ir grynas, be jokių užpildų.
Išvirėte vištienos sultinį, o jis, užuot buvęs skaidrus ir kvepiantis, pasirodė drumstas su neskaniais pilkais dribsniais? Bet juk norėjote pagaminti savo vaiko mėgstamą sriubą su makaronais ar vermišeliais!
Tai kodėl sultinys pasidarė drumstas? Kelios priežastys. Sultinys bus drumstas, jei nepašalinsite virimo metu susidariusių putų – koaguliuotų baltymų. Vištieną veikiant karščiui, mėsos sultys išsiskiria ir baltymai susigeria. Šie baltymai iškyla į paviršių putų pavidalu. Kol putos yra paviršiuje, jas reikia greitai pašalinti, kitaip verdant jos susimaišys su sultiniu ir jų bus neįmanoma sugauti. Jei putų nepašalinsite, jos visos nusės į mėsos sultinį mažais ar dideliais dribsniais, sultinys taps drumstas.
Nepirkite sultiniui skirtų broilerių. Šių paukščių veislės auginamos specialiai kepimui, o sultinys iš jų pagal apibrėžimą netaps skaidrus. Broileriai greitai išverda, nes paukštis yra jaunas. Nebus virimo, o mėsos baltymai sultinyje susigers mažomis dalelėmis. Jų nepavyks sugriebti, tik specialiai pašviesinus. Tačiau, kaip sakoma, avienos neverta: gero skonio tokiame sultinyje negausite.

Sultinio virimo procesas
Vištienos krūtinėlė virinama, supjaustyta 2-3 cm ilgio, 1 cm pločio, supjaustykite taip, kad 15-20 min. Iš šio krūties gaunamas kvapnios sultinys, į kurį galite įdėti smulkiai kapotų krapų ir petražolių, taip pat pusę virinto kiaušinio. Šiek tiek triukas: jei smulkinta krūtinėlė 40 minučių mirkoma vyšnių likeryje, spaudžiama ir virinama, kepimo laikas sumažinamas iki 10 minučių. Ir gautas patiekalas vadinamas „kanclerio sultiniu“. Tai neįtikėtinai skanus sultinys, kurį sudaro tik krūtinėlės ir žalumynai, pabandykite!
Jei jums reikia įdėti vištienos krūtinėlę į salotą, atsakymas į klausimą, kaip virti vištienos krūtinėlės, bus kitoks. Salotoms viskas turi virti. Ir patartina ne sumažinti krūtinės ląstos ir kremzlės. Vištienos krūtinėlės virimo laikas didėja iki 40 minučių. Jei kepate valandą ar ilgiau, vištienos yra labai minkštos, ir tai nėra labai malonu valgyti.
