pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Biržų Duona: Viso Grūdo Tamsi Duona ir Jos Privalumai

Biržų Duona: Viso Grūdo Tamsi Duona ir Jos Privalumai

Moliūginiai sausainiai: įvairūs receptai

Moliūginiai sausainiai: įvairūs receptai

Kibinai Trakai Receptas: Autentiškas Skonis Jūsų Virtuvėje

Kibinai Trakai Receptas: Autentiškas Skonis Jūsų Virtuvėje

Baltymų Denatūracija Mėsoje: Temperatūros Poveikis

Baltymų Denatūracija Mėsoje: Temperatūros Poveikis

Keptos bulvės su vištiena: receptai ir patarimai

Keptos bulvės su vištiena: receptai ir patarimai

Tobuli Grybai su Makaronais: Lengvas Receptas Jūsų Vakarienei

Tobuli Grybai su Makaronais: Lengvas Receptas Jūsų Vakarienei

Stiltonas – kas tai?

Stiltonas – kas tai?

Obuolių ir Kriaušių Pyragas: Tobulas Rudens Desertas

Obuolių ir Kriaušių Pyragas: Tobulas Rudens Desertas

Vieno kąsnio sumuštiniai furšetui: receptai ir idėjos

Vieno kąsnio sumuštiniai furšetui: receptai ir idėjos

Sviestinio popieriaus naudojimas kepant sausainius

Sviestinio popieriaus naudojimas kepant sausainius

Močiutės Čirvinių Blynų Receptas

Močiutės Čirvinių Blynų Receptas

Riešutų Sviestas: Sudėtis, Nauda ir Svarbūs Aspektai

Riešutų Sviestas: Sudėtis, Nauda ir Svarbūs Aspektai

Salotos su sūriu ir kumpiu: receptai

Salotos su sūriu ir kumpiu: receptai

Jautienos Šašlyko Marinavimo Receptai: Pasiruoškite Tobulam Skoniui

Jautienos Šašlyko Marinavimo Receptai: Pasiruoškite Tobulam Skoniui

Antienos troškinys orkaitėje: Gurmaniškas receptas

Antienos troškinys orkaitėje: Gurmaniškas receptas

Desertai su purškiama grietinėle: receptai ir idėjos

Desertai su purškiama grietinėle: receptai ir idėjos

Kalėdiniai sausainiai be gliuteno: receptai ir idėjos

Kalėdiniai sausainiai be gliuteno: receptai ir idėjos