pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip orkaitėje iškepti mėsos gabalą be kaulo

Kaip orkaitėje iškepti mėsos gabalą be kaulo

Kur valgyti skaniausią picą Klaipėdoje?

Kur valgyti skaniausią picą Klaipėdoje?

Sveiki pietūs į darbą: receptai ir patarimai

Sveiki pietūs į darbą: receptai ir patarimai

Mėsos ir Duonos Išpjaustymo Įranga: Tipai ir Naudojimas

Mėsos ir Duonos Išpjaustymo Įranga: Tipai ir Naudojimas

Kokoso aliejus kepimui: ar tai geras pasirinkimas?

Kokoso aliejus kepimui: ar tai geras pasirinkimas?

Naminės Elnienos Dešrelės: Gurmaniškas Receptas

Naminės Elnienos Dešrelės: Gurmaniškas Receptas

Citrininio Baziliko Arbatos Nauda: Aromatingas Gėrimas Jūsų Sveikatai

Citrininio Baziliko Arbatos Nauda: Aromatingas Gėrimas Jūsų Sveikatai

Mitybos Įvertinimo Apklausos Pavyzdžiai

Mitybos Įvertinimo Apklausos Pavyzdžiai

Pasienio Žuvų Rūšys ir Žvejybos Taisyklės Lietuvoje

Pasienio Žuvų Rūšys ir Žvejybos Taisyklės Lietuvoje

Ar Sveika Duona Dantims: Mitybos Įtaka Burnos Sveikatai

Ar Sveika Duona Dantims: Mitybos Įtaka Burnos Sveikatai

Maurakulis ir Protistų Mitybos Būdai

Maurakulis ir Protistų Mitybos Būdai

Salotos su grybais ir obuoliais: gardus receptas

Salotos su grybais ir obuoliais: gardus receptas

Tobulas Sonatinos obuolių pyragas: išbandykite šį receptą

Tobulas Sonatinos obuolių pyragas: išbandykite šį receptą

Lengvai įsisavinami angliavandeniai: nauda, šaltiniai ir vartojimo rekomendacijos

Lengvai įsisavinami angliavandeniai: nauda, šaltiniai ir vartojimo rekomendacijos

Kepti Obuoliai: Nauda Sveikatai, Maistinė Vertė ir Receptai

Kepti Obuoliai: Nauda Sveikatai, Maistinė Vertė ir Receptai

Sveiki atvykę į Pietų tradicijas Lietuvoje: nuo Užgavėnių iki kulinarinių paslapčių

Sveiki atvykę į Pietų tradicijas Lietuvoje: nuo Užgavėnių iki kulinarinių paslapčių

Kiek kalorijų turi kepti varškėčiai?

Kiek kalorijų turi kepti varškėčiai?