pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Juodosios Arbatos Paruošimo Būdai

Juodosios Arbatos Paruošimo Būdai

Kokosiniai Sausainiai: Paprastas ir Skanus Receptas

Kokosiniai Sausainiai: Paprastas ir Skanus Receptas

Aliuminio folija kepimui: patogus būdas kepti skaniai

Aliuminio folija kepimui: patogus būdas kepti skaniai

Vyno padažas prie mėsos - subtilus derinys skoniams sužadinti

Laba diena, Kaip tik šiandien bandysiu šį receptą, tačiau apsikvailinau ir padažui nusipirkau spanguolių, o ne vyšnių, tad norėjau paklausti gal galima jas apkeisti šį kartą nesugadinant skonio, ar vis dėlto reikia lėkti į parduotuvę ir pirkti vyšnių.

Vyno padažas prie mėsos - subtilus derinys skoniams sužadinti

„Maxima“ sausi pusryčiai: sudėtis, pasirinkimas ir nauda

„Maxima“ sausi pusryčiai: sudėtis, pasirinkimas ir nauda

Patiekalai iš kiaulienos karbonadinės mėsos: receptai ir patarimai

Patiekalai iš kiaulienos karbonadinės mėsos: receptai ir patarimai

Kaip Marinuoti Šašlykus su Majonezu: Receptas ir Patarimai

Kaip Marinuoti Šašlykus su Majonezu: Receptas ir Patarimai

Žuvų Buveinė ir Jos Apsauga

Žuvų Buveinė ir Jos Apsauga

Vieno kąsnio užkandžiai Ukmergėje: kur rasti ir užsisakyti?

Vieno kąsnio užkandžiai Ukmergėje: kur rasti ir užsisakyti?

Bulviniai blynai be miltų: tradicinis receptas ir patarimai

Bulviniai blynai be miltų: tradicinis receptas ir patarimai

Blynai su obuoliais ir varške: puikus receptas gardiems pusryčiams

Blynai su obuoliais ir varške: puikus receptas gardiems pusryčiams

Kaip pasigaminti chia sviestą: receptas ir naudingi patarimai

Kaip pasigaminti chia sviestą: receptas ir naudingi patarimai

Kada Negalima Valgyti Mėsos Prieš Kalėdas?

100 120 g vištienos, kalakutienos, tuno ar kitokios žuvies 50 100 g ryžių, virtų bulvių, makaronų arba grikių daržovės avokadas arba aliejus ant daržovių.

Kada Negalima Valgyti Mėsos Prieš Kalėdas?