pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Stiklainių kaitinimas orkaitėje: laikas, metodai ir saugumo aspektai

Stiklainių kaitinimas orkaitėje: laikas, metodai ir saugumo aspektai

Zuikio taukų savybės ir panaudojimas

Zuikio taukų savybės ir panaudojimas

Žuvies salotos: lengvas ir maistingas patiekalas

Žuvies salotos: lengvas ir maistingas patiekalas

Akyti sausainiai: puikus duonos pakaitalas

Akyti sausainiai: puikus duonos pakaitalas

Baltymingų užkandžių receptai

Baltymingų užkandžių receptai

Grikių miltų blynai su obuoliais: receptai ir idėjos

Grikių miltų blynai su obuoliais: receptai ir idėjos

Purūs ir skanūs čirviniai blynai: geriausi receptai

Purūs ir skanūs čirviniai blynai: geriausi receptai

Kaip iškepti pyragą, kad nesukristų: patarimai ir gudrybės

Kaip iškepti pyragą, kad nesukristų: patarimai ir gudrybės

Bulvių Tortilija: Tradicinis Ispaniškas Receptas

Bulvių Tortilija: Tradicinis Ispaniškas Receptas

Dedeklių Vištų Parduotuvės ir Paukštynai Lietuvoje: Apžvalga ir Patarimai

Dedeklių Vištų Parduotuvės ir Paukštynai Lietuvoje: Apžvalga ir Patarimai

Fizikinė kinetika ir fizikinė chemija: apžvalga

Fizikinė kinetika ir fizikinė chemija: apžvalga

Žuvis Kario Padaže: Receptas ir Paruošimo Būdas

Žuvis Kario Padaže: Receptas ir Paruošimo Būdas

Prancūziškas varškės pyragas pagal Beatos receptą

Prancūziškas varškės pyragas pagal Beatos receptą

Bruknių Pagardas Prie Mėsos - Tobulas Derinys

Ten pat dedam šaldytas ir džiovintas spanguoles, užpilame citrinų sultimis, brendžiu ir įmetame imbiero gabalėlius nepjaustytus, reikia tik aromato nežymaus, paskui išimsime ir, jei norisi, truputėlį vos vos cinamono malto bei porą šaukštų cukraus.

Bruknių Pagardas Prie Mėsos - Tobulas Derinys

Cukinijų Pyrago Receptas su Kumpiu

Cukinijų Pyrago Receptas su Kumpiu

Naminis Skruzdėlynas pagal Beatą: Išsamus Receptas

Naminis Skruzdėlynas pagal Beatą: Išsamus Receptas

Marokietiškas avienos troškinys: receptas ir gaminimo paslaptys

Marokietiškas avienos troškinys: receptas ir gaminimo paslaptys

Vištienos sūrio sriubos receptai: gardūs ir paprasti

Vištienos sūrio sriubos receptai: gardūs ir paprasti