pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Žuvies Prieskoniai su Sauda: Receptai ir Patarimai

Jūrinė lydekos žuvis laikoma viena iš ekonomiškiausių žuvų šiuolaikinėje žuvų rinkoje. Žinoma, jei palyginsite ją su visomis pasaulio žuvimis, rasite dar pigesnių jūros gėrybių. Jie mano, kad pigios žuvies neįmanoma skaniai paruošti, tačiau tinkamai paruošus, net ir ekonomiška žuvis gali tapti tikru skanėstu.

Jūros Lydekos Kepimas su Daržovėmis

Šis receptas puikiai tinka norint skaniai ir nebrangiai paruošti jūros lydeką.

Ingredientai:

  • Jūros lydeka
  • Svogūnai
  • Morkos
  • Pomidorų padažas
  • Druska
  • Cukrus
  • Kalendra
  • Petražolės
  • Augalinis aliejus

Paruošimas:

  1. Iš jūros lydekos pašalinkite galvą, žiaunas ir pelekus, išimkite vidų.
  2. Išvalykite abiejų rūšių žuvis nuo vidaus, žiaunų ir pelekų, pašalinkite galvas.
  3. Keptuvėje su augaliniu aliejumi ant didelės ugnies apkepkite jūros lydekas ir menkes iš abiejų pusių, kol taps auksinės spalvos.
  4. Nuluptas morkas sutarkuokite stambia tarka, svogūnus supjaustykite ketvirčiais žiedų.
  5. Kad skonis būtų subalansuotas, į daržoves įberkite cukraus ir pagal skonį įberkite druskos.
  6. Į sumaišytas daržoves supilkite 200 ml vandens ir dar kartą išmaišykite.
  7. Po dangčiu ant silpnos ugnies žuvis troškinkite 15 minučių.
  8. Pagal skonį susmulkinkite kalendrą ir petražoles ir pabarstykite jomis patiekalą.
  9. Pomidorų padažas su daržovėmis puikiai įsigers į žuvies mėsą.

Kepta Jūros Lydeka su Svogūnų Pagalve

Šis receptas leis jums mėgautis kepta žuvimi su aromatingais prieskoniais.

Ingredientai:

  • Jūros lydeka
  • Svogūnai
  • Pomidoras
  • Druska
  • Malti juodieji pipirai
  • Žuvies prieskoniai
  • Augalinis aliejus
  • Džiūvėsėliai - 4 valg.

Paruošimas:

  1. Iš jūros lydekos pašalinkite galvą, žiaunas ir pelekus, išimkite vidų.
  2. Iš abiejų pusių pabarstykite druska, maltais juodaisiais pipirais ir žuvies prieskoniais, apšlakstykite augaliniu aliejumi.
  3. Ant antros kepimo formos sudėkite svogūnų pagalvėlę.
  4. Pomidorą pabarstykite druska ir raudonėliais ir apšlakstykite augaliniu aliejumi.

Paprastas Žuvies Prieskonių Receptas

Šis receptas puikiai tinka norint greitai ir lengvai pagaminti skanią žuvį.

Ingredientai:

  • Česnako skiltelės
  • Aitrioji paprika
  • Druska
  • Prieskoniai pagal skonį

Paruošimas:

  1. Dubenyje smulkiai sutarkuokite česnako skilteles ir pagal skonį įberkite aitriosios paprikos dribsnių.
  2. Pabarstykite žuvį druska ir prieskoniais.

Garnyras prie Žuvies

Virtos bulvės su sviestu yra puikus garnyras prie žuvies patiekalų.

Ingredientai:

  • Bulvės
  • Sviestas

Paruošimas:

  1. Bulves padalykite į dvi dalis ir sudėkite į puodą su vandeniu.
  2. Užvirus virti ant silpnos ugnies 15 minučių.
  3. 15 min. kepkite bulves svieste pjautine puse žemyn ant vidutinės ugnies.