pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kiaulienos Vytinimo Procesas: Nuo Pasirinkimo Iki Ragavimo

Kiaulienos Vytinimo Procesas: Nuo Pasirinkimo Iki Ragavimo

Greitai paruošiamos kalafiorų salotos su majonezu: klasikinis receptas

Greitai paruošiamos kalafiorų salotos su majonezu: klasikinis receptas

Kepšniai iš vištienos gabaliukų - skanumas su kiekviena kąsne

Man skaniausia kepti karščiau bet trumpiau, tada gražiai apskrunda ir neišdžiūva - aš vištienos iešmukus šaunu į iki 220 laipsnių įkaitintą orkaitę ATSAKYTI.

Kepšniai iš vištienos gabaliukų - skanumas su kiekviena kąsne

Kaip valgyti greipfrutą: patarimai ir nauda sveikatai

Kaip valgyti greipfrutą: patarimai ir nauda sveikatai

Vaikiški Eilėraščiai Apie Arbatą

Vaikiški Eilėraščiai Apie Arbatą

Tinkamiausios aliejaus rūšys salotoms

Tinkamiausios aliejaus rūšys salotoms

Ką gaminti su marcipanu mase: idėjos ir įkvėpimas

Ką gaminti su marcipanu mase: idėjos ir įkvėpimas

Baltijos Jūros Žuvų Rūšys

Baltijos Jūros Žuvų Rūšys

Konservuojame ir marinuojame daržoves: žingsnis po žingsnio

Konservuojame ir marinuojame daržoves: žingsnis po žingsnio

Cukinijų ir varškės blynelių receptas

Cukinijų ir varškės blynelių receptas

Elektrinės Mėsmalės Plastikinio Perkrovos Saugiklio Gedimai

Elektrinės Mėsmalės Plastikinio Perkrovos Saugiklio Gedimai

Greitai Pagaminami Saldumynai: Receptai Kiekvienam Skoniui

Greitai Pagaminami Saldumynai: Receptai Kiekvienam Skoniui

Naminis vištienos sultinys: receptas ir naudingos savybės

Naminis vištienos sultinys: receptas ir naudingos savybės