pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Telšių Baro Pietų Meniu: Skonėsių Įvairovė

Telšiuose įsikūręs baras siūlo platų pietų meniu, kuriame kiekvienas ras sau tinkamą patiekalą. Nuo užkandžių iki pagrindinių patiekalų ir desertų - pasirinkimas tikrai didelis. Taip pat siūlomi įvairūs gėrimai, puikiai papildantys pietų patirtį.

Užkandžiai

  • Kepta duona su sūrio padažu. 1. 3. 7.
  • Brusketa su burrata sūriu ir vyšniniais pomidorais. 1. 3. 7.
  • Traškūs kalmarai su laimo majonezu. 1. 3.
  • Sūrio spurgos su naminiu majonezu. 1. 3. 7.
  • Naminė duona su paštetu. 1.

Salotos

  • Vištienos cezario salotos. 1. 4.
  • Krevetės cezario salotos. 1. 2. 4.
  • Gaivios antienos salotos. 1.
  • Pavasarinės burrata sūrio salotos su naminiu pesto, uogomis, vaisiais. 5. 7.
  • Azijietiškos jautienos salotos. 2. 3. 5. 6.

Sriubos

  • Šaltibarščiai. 3.
  • Trinta baravykų sriuba. 1.
  • Azijietiška jūros gėrybių sriuba. 2. 4.

Pagrindiniai Patiekalai

  • Pasta su vištiena. 1. 3.
  • Burgeris su plėšyta kiauliena, naminiu majonezu, bulvėmis. 1. 3. 7.
  • Burgeris su kepta vištiena, naminiu majonezu, bulvėmis. 1. 3. 7.
  • Burgeris su jautiena, naminiu majonezu, bulvėmis. 1. 3. 7.
  • Rūkyta kiaulienos sprandinė, gratinas, marinuotos daržovės. 7.
  • Grill Turkija, bulvių/saldžiųjų bulvių tyrė, kriaušė su sūriu. 7.
  • Glazūruoti kiaulienos šonkauliukai, coleslaw salotos, bulvytės.
  • Lašišos kepsnys, žirnelių tyrė, kruopos, smidrai. 4. 6. 7.
  • Antienos krūtinėlė, morkų tyrė, sezoninės daržovės, spanguolių padažas.
  • Aštuonkojis, mažosios bulvytės, salsa ramesco, mini paprikos. 1. 4.
  • Saldžiosios bulvės, žolelių padažas. 3. 7.

Vaikams

  • Dešrelės aštuonkojai su bulvytėmis.
  • Kepta vištiena, naminis majonezas. 3.
  • Mini burgeris su kiauliena, bulvytės FRI. 1. 3. 7.

Desertai

  • Prancūziški blynai su bananais. 1. 3. 7.
  • Pasta su sūriu. 1. 3. 7.
  • Prancūziški blynai su kremo varške. 1. 3. 7.
  • Šokoladinis pyragas. 1. 3.
  • Vaflis su nutella, sezoninėmis uogomis ir ledais. 1. Saldus. Saldus.

Gėrimai

  • ANSELMANN Riesling Kabinett P. Vokietija.
  • PAR. Italija.
  • N. Zelandija.
  • Prancūzija.
  • Vermutas.
  • Kavos likeris.
  • Džinas / St. Tanqueray No.

Dienos Pietūs "BOHEMA" Restorane

Restoranas "BOHEMA", įsikūręs Žemaitijos sostinėje Telšiuose, siūlo dienos pietus darbo dienomis nuo 10 iki 15 val.

Meniu gali įeiti:

  • Kiaulienos nugarinė
  • Kiaulienos filė
  • Kiaulienos šonkauliukai
  • Jautienos išpjova
  • Vištienos filė įdaryta pievagrybiais
  • Sterko filė
  • Taukžuvė
  • Lašiša

Patiekalai gaminami naudojant įvairius ingredientus ir padažus, tokius kaip:

  • Sūris
  • Pievagrybių padažas
  • Sezamo sėklos
  • Majonezas
  • Sviestas
  • Slyvos
  • Ananasai
  • Svogūnai
  • Ryžiai
  • Krevečių padažas
  • Gruzdintos bulvytės
  • Baltas padažas
  • Bulvių tarkiai

Restoranas "BOHEMA" - modernūs ir stilingi svečių namai, restoranas ir SPA kompleksas, įsikūrę pačioje miesto širdyje, Kalno gatvėje.