pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Mesos Suktinukai su Grybais - Skanus ir Lengvas Receptas

Į keptuvę aš naudojau kepimo indą, kurį galima naudoti kepant ant indukcinės orkaitės pilti aliejų, įkaitinti, sudėti paruoštus suktinukus, apkepti iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Mesos Suktinukai su Grybais - Skanus ir Lengvas Receptas

Donatas Vaitasius palieka "Čili Pica": nesutarimai su akcininkais ir konfliktai

Donatas Vaitasius palieka "Čili Pica": nesutarimai su akcininkais ir konfliktai

Ar Saugus Valgyti Nepilnai Iškeptus Kiaušinius?

Ar Saugus Valgyti Nepilnai Iškeptus Kiaušinius?

Jaučio žandai: švelnus ir tirpstantis skonis jūsų lėkštėje

Jaučio žandai: švelnus ir tirpstantis skonis jūsų lėkštėje

Makaronų Sriuba: Nuo Tradicinių Iki Egzotiškų Receptų

Makaronų Sriuba: Nuo Tradicinių Iki Egzotiškų Receptų

Šaldytos Mėsos Galiojimo Laikas - Kaip Ilgai Laikyti ir Kaip Teisingai Atšildyti

Kalbant apie maltą mėsą, pirmiausia turime grįžti į paruošimo procesą prieš gaminant jautienos, kiaulienos ar paukštienos faršą, dar žalią, būtina įsitikinti jo tinkamumu vartoti.

Šaldytos Mėsos Galiojimo Laikas - Kaip Ilgai Laikyti ir Kaip Teisingai Atšildyti

Bananų Varškės Pyragas: Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Bananų Varškės Pyragas: Receptas ir Gaminimo Paslaptys

Tobuli makaronai: geriausi receptai kiekvienai dienai

Tobuli makaronai: geriausi receptai kiekvienai dienai

Jaučio žandai: švelnus ir tirpstantis skonis jūsų lėkštėje

Jaučio žandai: švelnus ir tirpstantis skonis jūsų lėkštėje

Paprasti tortai: Saldus desertas be didelių pastangų

Paprasti tortai: Saldus desertas be didelių pastangų

Kiaulių Ausys: Kaloringumas, Receptai ir Paruošimo Būdai

Kiaulių Ausys: Kaloringumas, Receptai ir Paruošimo Būdai