pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Tobuli Tarkiniai Cepelinai su Mėsa - Autentiškas Lietuviškas Receptas

Iš gerai išminkytos bulvių masės drėgnomis rankomis formuojame norimo dydžio didžkukulius ant delno išplojame apie 1 cm storio blyną, dedame įdaro, apspaudžiame jį bulvių mase, delnais apglostome didžkukulius, kad paviršius būtų glotnus, lygus, be įtrūkimų.

Tobuli Tarkiniai Cepelinai su Mėsa - Autentiškas Lietuviškas Receptas

Akmens valymo žuvis: viskas, ką reikia žinoti

Akmens valymo žuvis: viskas, ką reikia žinoti

Virtos Kiaulių Ausys: Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Virtos Kiaulių Ausys: Receptas ir Paruošimo Paslaptys

Naminio Pomidorų Padažo Receptai

Naminio Pomidorų Padažo Receptai

Nostalgiški tarybiniai marinuoti kopūstai: autentiškas receptas

Nostalgiški tarybiniai marinuoti kopūstai: autentiškas receptas

Cukinijų ir varškės blynelių receptas

Cukinijų ir varškės blynelių receptas

Naminiai vafliai ledams: tobula ledų palyda

Naminiai vafliai ledams: tobula ledų palyda

Desertas su pienu ir kiaušiniais: receptai

Desertas su pienu ir kiaušiniais: receptai

Kaip Maitintis Sergant Virusu: Patarimai ir Rekomendacijos

Kaip Maitintis Sergant Virusu: Patarimai ir Rekomendacijos

Mitybos ir maisto saugos reikalavimai

Mitybos ir maisto saugos reikalavimai

Obuolių ir varškės pyrago receptas iš sluoksniuotos tešlos

Obuolių ir varškės pyrago receptas iš sluoksniuotos tešlos

Kaip pasigaminti picą su tunu: receptas ir patarimai

Kaip pasigaminti picą su tunu: receptas ir patarimai

Aukštos kokybės žuvies konservai stiklainiuose: patarimai ir receptų idėjos

Aukštos kokybės žuvies konservai stiklainiuose: patarimai ir receptų idėjos

Kaip paruošti paršelį kepimui

Kaip paruošti paršelį kepimui

Aliejus spuoguotai odai: rūšys ir nauda

Aliejus spuoguotai odai: rūšys ir nauda

Kiek laiko galima laikyti marinuotą vištieną šaldytuve?

Kiek laiko galima laikyti marinuotą vištieną šaldytuve?