pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

L'Occitane Almond kūno aliejus: prabangus vonios ritualas

L'Occitane Almond kūno aliejus: prabangus vonios ritualas

Pelyno Arbatos Nauda Vyrams: Išsami Apžvalga

Pelyno Arbatos Nauda Vyrams: Išsami Apžvalga

Gaivios morkų ir salierų salotos su majonezu: greitas receptas

Gaivios morkų ir salierų salotos su majonezu: greitas receptas

Beatos pyragas su įdaru: receptas ir patarimai

Beatos pyragas su įdaru: receptas ir patarimai

Šventiniai Receptai Su Nuotraukomis

Šventiniai Receptai Su Nuotraukomis

Paraudę akių baltymai: priežastys ir ką daryti

Paraudę akių baltymai: priežastys ir ką daryti

Kokosinis aguonų pyragas: puikus receptas šventėms

Kokosinis aguonų pyragas: puikus receptas šventėms

Kalakutienos medalionai – receptas

Kalakutienos medalionai – receptas

13 skirtingų miltų be glitimo: netikėti skirtumai ir receptai

13 skirtingų miltų be glitimo: netikėti skirtumai ir receptai

Kakavos Sviestas Nuo Kosulio: Receptai Ir Naudojimo Būdai

Kakavos Sviestas Nuo Kosulio: Receptai Ir Naudojimo Būdai

„Rise“ – sušių restoranas Kaune: skonių atradimai ir dienos pietūs

„Rise“ – sušių restoranas Kaune: skonių atradimai ir dienos pietūs

Kaip atskirti žąsį nuo anties? Patarimai ir įžvalgos

Kaip atskirti žąsį nuo anties? Patarimai ir įžvalgos

Lietuviški eteriniai aliejai gamintojai: kokybė ir pasirinkimo svarba

Lietuviški eteriniai aliejai gamintojai: kokybė ir pasirinkimo svarba

Įdaryti makaronai vamzdeliai: receptai ir gaminimo paslaptys

Įdaryti makaronai vamzdeliai: receptai ir gaminimo paslaptys

Daržovių marinavimo receptai kepimui ant grilio

Daržovių marinavimo receptai kepimui ant grilio

Viskas apie tvenkinio žuvų šėryklas: patarimai ir gudrybės

Viskas apie tvenkinio žuvų šėryklas: patarimai ir gudrybės