pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Kepsniai su Kiaušiniu ir Miltų - Gardus Receptas

Natūralūs kiaulienos kepsniai: minkšti ir labai sultingi

Šį greitą ir skanų patiekalą gaminu jau 30 metų, paveldėjau jo receptą iš mamos. Puikūs natūralūs kiaulienos kepsniai pagal klasikinį receptą.

Bet kokiu atveju, tai puikus, ypač greitas ir skanus patiekalas! Galite patiekti kotletus su juodaisiais ryžiais, paprastais ryžiais, bulvėmis, bulvių koše ar net bulvytėmis, viskas priklauso nuo jūsų norų.

Kiaulienos kepsniai kreminiame špinatų padaže

Autorius apie receptą: Be galo gardūs kepsneliai, kuriems tiesiog sunku atsispirti. Jie švelnaus skonio, kreminis padažas padengia kiekvieną gabalėlį lyg kviesdamas į tikrą skonių puotą. Be galo gardūs kepsneliai, kuriems tiesiog sunku atsispirti. Jie švelnaus skonio, kreminis padažas padengia kiekvieną gabalėlį lyg kviesdamas į tikrą skonių puotą. LaMaistas.lt

AKCIJOS:

Rodyti akcijas

TAIPPaspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymąINGREDIENTAI:Porcijų skaičius: 4

Kaip paruošti geriausią kiaulienos kepsnį: klasika, kurios niekas nepakeis!

Pagal mūsų pateiktą receptą namuose pasigaminkite skanius ir neįtikėtinai minkštus mėsos kepsnius.

Nuo tada, kai išbandysite šį puikų gamybos būdą, kepsnių kitaip nebegaminsite!

Labai skanus kepsnys, paruoštas pagal „YouTube“ kanale pateiktą receptą.

Supjaustykite sprandinę storesniais griežinėliais.

Uždenkite maistine plėvele ir gerai išmuškite virtuviniu plaktuku iš abiejų pusių.

Po to mėsą pabarstykite maltais pipirais ir druska.

Mėsą iš abiejų pusių apvoliokite miltuose.

Gilesnėje lėkštėje išplakite tris kiaušinius.

Po to, kai apvoliosite mėsos griežinėlius miltuose, apvoliokite plaktuose kiaušiniuose.

Galiausiai apvoliokite džiūvėsėliuose.

Keptuvėje ištirpinkite taukus, mėsą įdėkite į įkaitintus riebalus ir lėtai apkepkite iš abiejų pusių.

Ant kito vidutinio dydžio puodo dugno vieną šalia kito įdėkite šaukštus.

Uždėkite ant jų iškeptą mėsos gabaliuką.

Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėkite gabalėlį sviesto ir uždėkite kitą pjausnį.

Taip darykite su visais ruošiamos mėsos griežinėliais!

Tada puodą uždenkite dangčiu.

15-20 minučių pašaukite į iki 85°C temperatūros įkaitintą orkaitę.

Nuluptą agurką stambiai sutarkuokite į dubenį.

Kepsniai su kiausiniu ir miltais

Crostini su brie sūrio kremu ir aviečių uogieneAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “kepsniai su kiausiniu ir miltais” rasta receptų 1000Orkaitėje kepti sprandinės kepsniukai su pievagrybių ir sūrio "kepure"Bulvių košės kepsneliai su kumpiu ir sūriuDailūs pusryčių lietiniai su kiaušiniais ir avokadu

Gaminimas:

Mėsą nuvalykite, nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Apibarstykite mėsą druska, pipirais ir vegetos prieskoniais. Idealiu atveju leiskite pastovėti mėsai šaldytuve bent 20 minučių. Jei neturite laiko, iš karto galite dirbti su mėsa.

Tada apkepkite mėsą įkaitintame aliejuje iki auksinės rudos spalvos iš abiejų pusių ir nukelkite nuo ugnies. Tame pačiame aliejuje pakepinkite smulkiai pjaustytą svogūną ir grybus ir kepkite, kol išgaruos didžioji dalis vandens.

Tada įpilkite 300 ml vandens ir virkite apie 10 minučių. Tada grąžinkite mėsą į keptuvę ir viską kartu kepkite apie 10 minučių.

Grietinėlę sumaišykite su pipirais ir garstyčiomis. Galiausiai į keptuvę supilkite grietinėlės mišinį. Leiskite viskam kartu pasitroškinti.

Galiausiai papuoškite petražolėmis ir patiekite. Skanaus!

PARUOŠIMO BŪDAS:

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

Keptuvėje ant kiek didesnės nei vidutinės kaitros įkaitinkite aliejų. Dėkite pjausnius ir kepkite po 2-3 min kiekvieną pusę iki gražiai apskrus ir bus beveik iškepę. Išimkite iš keptuvės ir perdėkite į lėkštę, uždenkite kita lėkšte (arba folija), kad neatvėstų.

Toje pačioje keptuvėje ant vidutinės kaitros ištirpinkite sviestą. Dėkite smulkiai pjaustytus svogūnus ir pakepinkite 4-5 min iki suminkštės. Berkite smulkiai kapotą česnaką ir 0.5 a.š. čili dribsnių, maišant pakepinkite 30-60s. Supilkite sultinį, berkite 1 a.š. itališkų žolelių. Patroškinkite 2-3 min.

Sudėkite varškės užtepėlę, gerai išmaišykite. Sumažinkite ugnį iki nedidelės ir supilkite grietinėlę. Pakaitinkite iki beveik užvirs. Suberkite špinatus ir pakaitinkite iki špinatai sukris. Padažą pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Kiaulienos kepsnius grąžinkite į keptuvę ir patroškinkite ant nedidelės kaitros 1-2min.Patarimai:

Varškės užtepėlę padažui naudojome, nes ji, nors pagaminta iš 97% varškės, yra tobulai kremiška, lengvai pikantiško skonio, o karštyje išlaiko konsistenciją ir struktūrą, todėl puikiai tinka karštų patiekalų gamybai. Žinoma, galite rinktis ir tiesiog tepamą sūrelį, bet varškės užtepėlės suteikiamas kremiškumas mums patinka dar labiau.