pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Tradiciniai turkiški saldumynai: lukumas ir kavos ritualas

Tradiciniai turkiški saldumynai: lukumas ir kavos ritualas

Pomidorų Sriuba su Lęšiais: Šildantis ir Maistingas Receptas

Pomidorų Sriuba su Lęšiais: Šildantis ir Maistingas Receptas

Bio-Oil Aliejus: Sudėtis, Naudojimas ir Poveikis Odai

Bio-Oil Aliejus: Sudėtis, Naudojimas ir Poveikis Odai

Citrinų Padažas Salotoms: Receptų Įvairovė

Citrinų Padažas Salotoms: Receptų Įvairovė

Orkaitėje Keptos Vištienos Blauzdelės su Majonezu ir Bulvėmis: Receptai

Orkaitėje Keptos Vištienos Blauzdelės su Majonezu ir Bulvėmis: Receptai

Skrandžio Ligos ir Mityba: Kaip Palengvinti Simptomus Dietos Pagalba

Skrandžio Ligos ir Mityba: Kaip Palengvinti Simptomus Dietos Pagalba

Marinuotas upėtakis: Skanus užkandis arba pagrindinis patiekalas

Marinuotas upėtakis: Skanus užkandis arba pagrindinis patiekalas

Gaivaus Citrininio Pyrago Receptai

Gaivaus Citrininio Pyrago Receptai

Andriaus Pica: Informacija apie piceriją Vilniuje

Andriaus Pica: Informacija apie piceriją Vilniuje

Skanių Kijevo Kotletų Receptas

Skanių Kijevo Kotletų Receptas

Kaip Pasigaminti Gardų Dešrainį: Receptai ir Patarimai

Kaip Pasigaminti Gardų Dešrainį: Receptai ir Patarimai

Žiediniai kopūstai: kaip skaniai iškepti orkaitėje ar keptuvėje?

Žiediniai kopūstai: kaip skaniai iškepti orkaitėje ar keptuvėje?

Kvapni ir gardi: bananų duonos receptai

Kvapni ir gardi: bananų duonos receptai

Lašišos Tartaro Receptas: Gurmaniškas Malonumas Jūsų Virtuvėje

Lašišos Tartaro Receptas: Gurmaniškas Malonumas Jūsų Virtuvėje

Cukinijų apkepas su varške ir manais: gardus ir paprastas receptas

Cukinijų apkepas su varške ir manais: gardus ir paprastas receptas

Purus ir Drėgnas Obuolių Pyrago Receptas

Purus ir Drėgnas Obuolių Pyrago Receptas

Sprandinės Marinavimas Rūkymui: Receptai ir Patarimai

Sprandinės Marinavimas Rūkymui: Receptai ir Patarimai

Žuvų Taukai: Nauda, Šaltiniai ir Vartojimo Rekomendacijos

Žuvų Taukai: Nauda, Šaltiniai ir Vartojimo Rekomendacijos

Kepti sumuštiniai su šviežiais agurkais: gardus receptas

Kepti sumuštiniai su šviežiais agurkais: gardus receptas

Vištų ir viščiukų apranga: nauda ir trūkumai

Vištų ir viščiukų apranga: nauda ir trūkumai