pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Duona Lietuvių Kultūroje: Gražiausi Posakiai ir Patarlės

Duona Lietuvių Kultūroje: Gražiausi Posakiai ir Patarlės

Tobulas mitybos planas: knygos, kurios padės pasiekti savo tikslus

Tobulas mitybos planas: knygos, kurios padės pasiekti savo tikslus

Vištienos Marinavimas: Receptai ir Patarimai

Vištienos Marinavimas: Receptai ir Patarimai

Kepta duona prie alaus: traškūs užkandžiai jūsų vakarui

Kepta duona prie alaus: traškūs užkandžiai jūsų vakarui

Sibiro Kėnių Eterinio Aliejaus Nauda

Sibiro Kėnių Eterinio Aliejaus Nauda

Kaip iškepti obuolių pyragą orkaitėje: receptai ir patarimai

Kaip iškepti obuolių pyragą orkaitėje: receptai ir patarimai

Imbierinės Arbatos Nauda: Sveikatos Privalumai ir Vartojimo Būdai

Imbierinės Arbatos Nauda: Sveikatos Privalumai ir Vartojimo Būdai

Deginto sviesto padažas: suteikite patiekalams gurmaniško skonio

Deginto sviesto padažas: suteikite patiekalams gurmaniško skonio

Naminis Kiaulienos Kepenų Paštetas: Kaip Pasigaminti Skaniai ir Greitai

Naminis Kiaulienos Kepenų Paštetas: Kaip Pasigaminti Skaniai ir Greitai

Blynai Vakarienei: Receptai ir Idėjos

Blynai Vakarienei: Receptai ir Idėjos

Kepta duona prie alaus: traškūs užkandžiai jūsų vakarui

Kepta duona prie alaus: traškūs užkandžiai jūsų vakarui

Kepti Veršienos Šonkauliukai: Receptas ir Patarimai

Kepti Veršienos Šonkauliukai: Receptas ir Patarimai

Gražūs patiekalai iš vištienos

Pavyksta labai skanūs, švelnaus skonio, bet tokie, kurių sunku atsivalgyti, taip jau turbūt būna su tuo paprastumu - tobulumas, kuriam sunku atsispirti.

Gražūs patiekalai iš vištienos

Šokoladiniai Saldainiai Ant Pagaliuko: Alfo Receptas Ir Kūrybiškos Idėjos

Šokoladiniai Saldainiai Ant Pagaliuko: Alfo Receptas Ir Kūrybiškos Idėjos

Greitas ir Paprastas Vaflių Receptas: Purūs ir Gardūs Vafliai Kiekvienam

Greitas ir Paprastas Vaflių Receptas: Purūs ir Gardūs Vafliai Kiekvienam

Ploni Lietiniai Blyneliai: Receptai ir Kepimo Paslaptys

Ploni Lietiniai Blyneliai: Receptai ir Kepimo Paslaptys

Skanių Salotų Prie Mėsos Idėjos

Artėjant vasarai juk vis dažniau norisi mėgautis gaiviais, lengvesniais patiekalais, pasisemti vitaminų ir daugiau laiko praleisti gamtoje, o ne prie karštos viryklės.

Skanių Salotų Prie Mėsos Idėjos

Kepsniai su Pomidorais ir Sūriu - Tobulas Receptas Jūsų Stalui

Išmuštus ir padažu apteptus kiaulienos sprandinės pjausnius dedame į kepimo indą, pabarstome druska, maltais kvapiaisiais pipirais, ant viršaus uždedame po keletą pomidorų griežinėlių.

Kepsniai su Pomidorais ir Sūriu - Tobulas Receptas Jūsų Stalui