pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Gaivios burokėlių salotos su raugintais agurkais: paprastas ir skanus receptas

Gaivios burokėlių salotos su raugintais agurkais: paprastas ir skanus receptas

Naminis vištienos paštetas: paprastas receptas ir gaminimo eiga

Naminis vištienos paštetas: paprastas receptas ir gaminimo eiga

Viskas Apie Raudoną Mėsą: Rūšys, Maistinė Vertė ir Poveikis Organizmui

Viskas Apie Raudoną Mėsą: Rūšys, Maistinė Vertė ir Poveikis Organizmui

Mėsos ir angliavandenių derinimas: ką svarbu žinoti

Mėsos ir angliavandenių derinimas: ką svarbu žinoti

Avižiniai sausainiai su riešutų sviestu: paprastas ir skanus receptas

Avižiniai sausainiai su riešutų sviestu: paprastas ir skanus receptas

Purūs blyneliai su varške ir rikota: receptas

Purūs blyneliai su varške ir rikota: receptas

Kakė Makė ir jos receptai: smagios ir sveikos patirtys virtuvėje

Kakė Makė ir jos receptai: smagios ir sveikos patirtys virtuvėje

Makaronai su krevetėmis: gardus receptas kiekvienam

Makaronai su krevetėmis: gardus receptas kiekvienam

Troskinta jautiena su svogūnais - skoningas Lietuvos tradicinis patiekalas

Mėsą ir daržoves užmarinuojame jautieną nusausiname ir dedame į didelį dubenį, suberiame stambiais gabalais supjaustytas daržoves, tuomet viską užpilame vynu, pagardiname rozmarinais, uždengiame maistine plėvele ir paliekame vėsioje vietoje 12 valandų marinuotis.

Troskinta jautiena su svogūnais - skoningas Lietuvos tradicinis patiekalas

Marinuoti Burokėliai Vengriškai: Tradicinis Receptas

Marinuoti Burokėliai Vengriškai: Tradicinis Receptas

Topinambų ir svogūnų laiškų salotos: vitaminų bomba

Topinambų ir svogūnų laiškų salotos: vitaminų bomba

Beatos virtuvė: gardūs vištienos mėsainiai – receptai ir patarimai

Beatos virtuvė: gardūs vištienos mėsainiai – receptai ir patarimai

Kepenų uždegimas ir mityba: kaip tinkama dieta gali padėti

Kepenų uždegimas ir mityba: kaip tinkama dieta gali padėti

Kaip virti šviežius kukurūzus

Kaip virti šviežius kukurūzus

Marinuoti Agurkai su Citrinos Rūgštimi: Receptai ir Patarimai

Marinuoti Agurkai su Citrinos Rūgštimi: Receptai ir Patarimai