pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Tobula meduolių tešla: receptas ir dekoravimo idėjos

Tobula meduolių tešla: receptas ir dekoravimo idėjos

Kaip išvirti skanią kopūstų sriubą: receptai ir patarimai

Kaip išvirti skanią kopūstų sriubą: receptai ir patarimai

Petražolių auginimas ir nauda sveikatai

Petražolių auginimas ir nauda sveikatai

Kaip Lietuvoje gamino sviestą prieš 100 metų

Kaip Lietuvoje gamino sviestą prieš 100 metų

Avižinių sausainių receptai: nuo klasikinių iki sveikuoliškų

Avižinių sausainių receptai: nuo klasikinių iki sveikuoliškų

Obuolių salotos: lengvi ir gaivūs receptai

Obuolių salotos: lengvi ir gaivūs receptai

Tinginys su kakava – greitas ir skanus desertas

Tinginys su kakava – greitas ir skanus desertas

Kokosų aliejus spuogams: nauda, naudojimas ir atsargumo priemonės

Kokosų aliejus spuogams: nauda, naudojimas ir atsargumo priemonės

Prūsų kalbos žuvų pavadinimai ir jų sąsajos su kitomis kalbomis

Prūsų kalbos žuvų pavadinimai ir jų sąsajos su kitomis kalbomis

Kaip atrasti laimę: patarimai ir įžvalgos

Kaip atrasti laimę: patarimai ir įžvalgos

Kaip Paruošti Sultingus Įdarytus Kiaulienos Kepsnius

Kiaulieną supjaustykite maždaug 1 cm storio griežinėliais, išmuškite iš abiejų pusių, apibarstykite druską, maltais juodaisiais pipirais, suberkite į dubenį ir leiskite mėsai pastovėti 15 minučių.

Kaip Paruošti Sultingus Įdarytus Kiaulienos Kepsnius

Kukuliai su Panko Džiūvėsėliais: Receptai ir Patarimai

Kukuliai su Panko Džiūvėsėliais: Receptai ir Patarimai

Mustos Mesos Kepsniai - Kaip Juos Pasiruošti Tobulai

Kitame indelyje paplakti kiaušinį, supilti jį ant daržovių ir faršo, pasūdyti, pagardinti pipirais ir viską gerai išmaišyti ar išminkyti kol susidarys vienalytė masė.

Mustos Mesos Kepsniai - Kaip Juos Pasiruošti Tobulai

Šnicelio Receptai: Nuo Paprasto Iki Gurmaniško

Šnicelio Receptai: Nuo Paprasto Iki Gurmaniško

Skanūs pietūs namuose: receptai įvairiems skoniams

Skanūs pietūs namuose: receptai įvairiems skoniams

Vištienos Krūtinėlė su Bulvėmis, Morkomis, Pomidorais ir Brokoliais: Gardus Receptas

Vištienos Krūtinėlė su Bulvėmis, Morkomis, Pomidorais ir Brokoliais: Gardus Receptas

Kepto Upėtakio Gabaliukų Receptai

Kepto Upėtakio Gabaliukų Receptai