pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Arbatmedžio aliejus ir apgamai: ką svarbu žinoti

Arbatmedžio aliejus ir apgamai: ką svarbu žinoti

Kaip Marinuoti Vištieną Kepimui Ant Laužo: Receptai ir Patarimai

Kaip Marinuoti Vištieną Kepimui Ant Laužo: Receptai ir Patarimai

Šapalų Veisimosi Sezonas Lietuvoje

Šapalų Veisimosi Sezonas Lietuvoje

Šimtalapis su mėsa: totorių kulinarinio paveldo perlas

Šimtalapis su mėsa: totorių kulinarinio paveldo perlas

Picos Gaminimo Žaidimai: Kūrybiškumas ir Pramogos Vaikams

Picos Gaminimo Žaidimai: Kūrybiškumas ir Pramogos Vaikams

Įdaryti makaronai orkaitėje: paprastas ir skanus receptas

Įdaryti makaronai orkaitėje: paprastas ir skanus receptas

Dietiniai daržovių kotletai: receptai ir nauda

Dietiniai daržovių kotletai: receptai ir nauda

Kinietiško maisto receptai: pasigaminkite namuose kaip restorane

Kinietiško maisto receptai: pasigaminkite namuose kaip restorane

Nostalgiški varškėčiai: senas geras receptas

Nostalgiški varškėčiai: senas geras receptas

Tobuli šaldyti cepelinai: paruošimo instrukcijos

Tobuli šaldyti cepelinai: paruošimo instrukcijos

Kiaulienos kepsnys su garstyčiomis ir medumi: puikus receptas jūsų stalui

Kiaulienos kepsnys su garstyčiomis ir medumi: puikus receptas jūsų stalui

Bulviniai blynai vaflinėje: receptai ir patarimai

Bulviniai blynai vaflinėje: receptai ir patarimai

Romaninių Salotų Laikymas: Savybės ir Naudingumas

Romaninių Salotų Laikymas: Savybės ir Naudingumas

Triušis Kepimo Maiše: Receptai ir Patarimai, Kaip Iškepti Tobulai

Triušis Kepimo Maiše: Receptai ir Patarimai, Kaip Iškepti Tobulai

Tiršta Guliašinė Sriuba: Tradicinis Receptas

Tiršta Guliašinė Sriuba: Tradicinis Receptas

Didžiojo Šeštadienio Pyragų Receptai: Saldus Pasiruošimas Velykoms

Didžiojo Šeštadienio Pyragų Receptai: Saldus Pasiruošimas Velykoms

Kepsnių Marinavimas su Citrina: Receptai ir Patarimai

Kepsnių Marinavimas su Citrina: Receptai ir Patarimai