pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Uspaskich agurkai: unikalus receptas jūsų stalui

Uspaskich agurkai: unikalus receptas jūsų stalui

Burnoje Tirpstantis Sūrio Pyragas: Receptai ir Patarimai

Burnoje Tirpstantis Sūrio Pyragas: Receptai ir Patarimai

Keksiukai su žemės riešutų sviestu – tobulas desertas

Keksiukai su žemės riešutų sviestu – tobulas desertas

Kepta Raudė Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Kepta Raudė Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Kofeino Kiekis: Kava vs. Energiniai Gėrimai ir Poveikis Sveikatai

Kofeino Kiekis: Kava vs. Energiniai Gėrimai ir Poveikis Sveikatai

Kas Yra Kepimo Akmuo ir Kaip Jį Naudoti?

Jeigu norite kepsninėje palaikyti itin žemą 80-100C temperatūrą, kuri dažniausiai reikalinga karštam rūkymui, pirmiausia atkreipkite dėmesį į anglių kiekį ir kaloringumą.

Kas Yra Kepimo Akmuo ir Kaip Jį Naudoti?

Grietinėlės ir Kiaušinių Padažų Receptai

Grietinėlės ir Kiaušinių Padažų Receptai

Aliejus veidui valyti: nauda ir naudojimas

Aliejus veidui valyti: nauda ir naudojimas

Vegetariški Cannelloni su Rikotos Įdaru: Gurmaniškas Receptas

Vegetariški Cannelloni su Rikotos Įdaru: Gurmaniškas Receptas

Ūminis pankreatitas: dieta, gydymas ir svarbi informacija

Ūminis pankreatitas: dieta, gydymas ir svarbi informacija

Gardus Žaliųjų Lęšių Troškinys: Receptas ir Gaminimo Eiga

Gardus Žaliųjų Lęšių Troškinys: Receptas ir Gaminimo Eiga

Bananinis meduolių pyragas

Bananinis meduolių pyragas

Salotos su Rūkyta Žuvimi: Gurmaniški Receptai

Salotos su Rūkyta Žuvimi: Gurmaniški Receptai

100 Receptų Idėjų Skaičiuojantiems Kalorijas: Valgykite Skaniai ir Sveikai

100 Receptų Idėjų Skaičiuojantiems Kalorijas: Valgykite Skaniai ir Sveikai

Sveikuoliški sausainiai: receptai, kurie privers pamilti sveiką desertą

Sveikuoliški sausainiai: receptai, kurie privers pamilti sveiką desertą

Tinginys: Paprastas ir Gardus Receptas

Tinginys: Paprastas ir Gardus Receptas

Naminiai kibinai su sultiniu: receptas ir gaminimo paslaptys

Naminiai kibinai su sultiniu: receptas ir gaminimo paslaptys

Tobulas steikas: vidinės temperatūros gidas

Tobulas steikas: vidinės temperatūros gidas

Laukinių žuvų pardavimai Lietuvoje

Laukinių žuvų pardavimai Lietuvoje