
Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Norisi, kad kepsnys būtų apskrudęs, tačiau kelis kartus pamėginusi pagaminti tuno steikus taip, kad išorė būtų apskrudusi, o vidus sultingas, vos rausvas, nepilnai iškepęs bet tik ne vandeningas ir kraujingas.
Visai apie tą paštetą būčiau ir pamiršusi, tačiau šiemet, tiek laiko praleisdama Lenkijoje, niekaip negaliu nepastebėti visur aplink kepamų paštetų Tad šiemet ant mano Velykų stalo sugrįžo lenkiškos tradicijos, ir būtinai tradicinis paštetas.