pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Editos Mildažytės Garsusis Agurkų Receptas Žiemai

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Naminės Vyšnių Trauktinės Receptas: Žingsnis po Žingsnio Gidas

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Žuvis kapitonas: Atraskite naujus skonius

Kiaulienos paruošimas rūkymui: nuo pasirinkimo iki rūkymo proceso

Kiaulienos paruošimas rūkymui: nuo pasirinkimo iki rūkymo proceso

"Mamos Receptų Knyga": Kelionė į Šeimos Kulinarines Tradicijas

"Mamos Receptų Knyga": Kelionė į Šeimos Kulinarines Tradicijas

Virtiniai su Grybais: Tradicinis ir Netradicinis Receptas

Virtiniai su Grybais: Tradicinis ir Netradicinis Receptas

Geriausias Aliejus Kepimui: Rinkitės Protingai

Geriausias Aliejus Kepimui: Rinkitės Protingai

Tobulas Sūrio ir Grietinėlės Padažas: Lengvi Receptai Jūsų Patiekalams

Tobulas Sūrio ir Grietinėlės Padažas: Lengvi Receptai Jūsų Patiekalams

Tikras Uzbekiškas Plovas Kazane ant Laužo: Receptas

Tikras Uzbekiškas Plovas Kazane ant Laužo: Receptas

Naminė picos tešla: paprastas ir greitas receptas

Naminė picos tešla: paprastas ir greitas receptas

Žuvų taukai vaikams: sudėties analizė ir nauda

Žuvų taukai vaikams: sudėties analizė ir nauda

Orkaitėje Kepto Karpio Receptai: Tradicijos ir Šiuolaikinės Variacijos

Orkaitėje Kepto Karpio Receptai: Tradicijos ir Šiuolaikinės Variacijos

Kaip kepti įdarytą lyną orkaitėje: receptas ir patarimai

Kaip kepti įdarytą lyną orkaitėje: receptas ir patarimai

Lengvi Makaronų Patiekalai: Receptai Kiekvienam Skoniui

Lengvi Makaronų Patiekalai: Receptai Kiekvienam Skoniui

Sezamų Sėklų Padažas: Receptai ir Panaudojimas

Sezamų Sėklų Padažas: Receptai ir Panaudojimas

Kur Pavalgyti Kaune: Geriausi Restoranai Jūsų Kulinarinei Kelionei

Kur Pavalgyti Kaune: Geriausi Restoranai Jūsų Kulinarinei Kelionei

Raudonėlio Aliejus: Nauda ir Naudojimas

Raudonėlio Aliejus: Nauda ir Naudojimas

Kaip Kepti Kumpio Pyragą: Receptas ir Patarimai

Kaip Kepti Kumpio Pyragą: Receptas ir Patarimai

Raugintas moliūgas: naujas skonis jūsų stalui

Raugintas moliūgas: naujas skonis jūsų stalui

Nektarinai Nėštumo Metu: Nauda ir Rizika

Nektarinai Nėštumo Metu: Nauda ir Rizika

Pica Express Baltupiai: jūsų pica per kelias minutes

Pica Express Baltupiai: jūsų pica per kelias minutes

Kaip Padidinti Pieno Gamybą Žindant: Patarimai Ir Rekomendacijos

Kaip Padidinti Pieno Gamybą Žindant: Patarimai Ir Rekomendacijos