Mėgstate įvairias mišraines? Tuomet šis straipsnis kaip tik Jums! Jame rasite įvairių receptų, kurių pagrindiniai ingredientai - pievagrybiai ir kukurūzai.
Salotos su kumpiu, pievagrybiais ir kukurūzais
Salotos su kumpiu, pievagrybiais ir kukurūzais yra skanus ir sotus patiekalas, puikiai tinkantis kaip užkandis ar garnyras. Šios salotos paruošiamos paprastai ir greitai, ypač jei kiaušinius išverdate iš anksto. Atkreipkite dėmesį į receptą!
Ingridientai:
- 200 g sūdytų, marinuotų ar virtų grybų
- 100 g kumpio
- 5-6 virtos bulvės
- 1-2 švieži arba rauginti agurkai
- 1-2 pomidorai
- 1 svogūnas arba 50 g svogūnų laiškų
Kumpio salotos su pievagrybiais: Pievagrybius supjaustome (jei labai maži, paliekame kokie yra), kubeliais pjaustome kumpį, smulkiname salierų stiebus, svogūnų laiškus. Viską suberiame į dubenį, įberiame prieskonių, įdedame majonezo ir išmaišome.
Rūkytos vištienos mišrainė su kukurūzais ir ananasais
Rūkytos vištienos mišrainė su kukurūzais ir ananasais yra gaivi ir sultinga užkanda, puikiai tinkanti įvairioms progoms.
Šios rūkytos vištienos mišrainės pirmiausia mano mama paragavo pas kolegę. Tada pagamino man. Iš pradžių aš žiūrėjau ganėtinai skeptiškai, nes kai išvardino ingredientus, neatrodė, kad bus labai skanu... oi kaip aš klydau!
Konservuotų pievagrybių mišrainė su kumpiu, kukurūzais ir porais
Labai skani ir soti konservuotų pievagrybių mišrainė su kumpiu, kukurūzais ir porais. Man asmeniškai pati skaniausia ši mišrainė paruošta su karšto rūkymo kumpiu "Panevėžio filė".
Salotos su pievagrybiais ir kukurūzais
Paprastos ir skanios salotos, kurias galite paruošti savo kasdieniam meniu. Jos yra šviežios, sultingos, o pievagrybiai suteikia joms sodrumo. Atkreipkite dėmesį į receptą, aš tikiu, kad jums patiks!
Salotos su kukurūzais, grybais ir agurkais
Žemiau aš jums papasakosiu išsamiau, kaip paruošti salotas su kukurūzais, grybais ir agurkais:
- Paruoškite visus ingredientus.
- Bulves nuplaukite ir virkite, kol suminkštės. Nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
- Ridikėlius ir agurką supjaustykite ketvirčiais, žalumynus smulkiai supjaustykite peiliu.
- Sudėkite kukurūzus ir konservuotus grybus.
- Pagardinkite salotas majonezu ir garstyčiomis. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, išmaišykite.
- Salotos su kukurūzais, grybais ir agurkais yra paruoštos. Gero apetito!
Ingridientai:
- 10 vienetų pievagrybių ((pora pasilikite papuošimui))
- 2 vienetai paprikų
- 30 gramų kumpio
- 2 skiltelės česnakų
- 1 skardinė kukurūzų (konservuoti)
- šiek tiek krapų
- šiek tiek druskos
- šiek tiek pipirai
- šiek tiek majonezo
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo būdas: Pievagrybius sudėkite į kambario temperatūros pasūdytą vandenį ir palikite marinuotis 10 - 15 min. Tada gražiai supjaustykite ir sumaišykite su supjaustytomis daržovėmis, kukurūzais, kumpiu, majonezu, pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite. Viršų pabarstykite krapais ir papuoškite grybų griežinėliais. Skanaus.
Kiti receptai
- Ryžių mišrainė su agurkais, konservuotais kukurūzais ir krabų lazdelėmis - tai gaivus, lengvas ir maistingas patiekalas.
- Tai gan greit pagaminamos ir itin skanios salotos-mišrainė su porais, konservuotais kukurūzais, marinuotais pievagrybiais, fermentiniu sūriu ir majonezu.
- Aš ją gaminu su šaltai rūkyta skumbre, rudaisiais ryžiais, raudonaisiais svogūnais, konservuotais kukurūzais, agurkais ir dar viską pagardinu majonezu bei garstyčiomis. Man patinka šios paprastos, bet skanios salotos!