pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Keptos krevetės džiūvėsėliuose: greitas ir paprastas receptas

Keptos krevetės džiūvėsėliuose: greitas ir paprastas receptas

Gardus Obuolių ir Varškės Pyragas: Klasikinis Receptas

Gardus Obuolių ir Varškės Pyragas: Klasikinis Receptas

Moliūgų sėklos: nuo užkandžių iki kepinių

Moliūgų sėklos: nuo užkandžių iki kepinių

Kiaulienos karkos patiekalai: receptai ir gaminimo paslaptys

Kiaulienos karkos patiekalai: receptai ir gaminimo paslaptys

Arbata nuo skrandžio rūgštingumo: receptai ir patarimai

Arbata nuo skrandžio rūgštingumo: receptai ir patarimai

Mielinis pyragas su šokoladu ir lazdyno riešutais pagal Beatos Nicholson receptą

Mielinis pyragas su šokoladu ir lazdyno riešutais pagal Beatos Nicholson receptą

Sumuštiniai su lašiša ir mocarela: gardūs receptai

Sumuštiniai su lašiša ir mocarela: gardūs receptai

Nulupti Bulves Vertimas į Rusų Kalbą: Žydų Kultūros ir Virtuvės Aspektai Lietuvoje

Nulupti Bulves Vertimas į Rusų Kalbą: Žydų Kultūros ir Virtuvės Aspektai Lietuvoje

Armėniškas lavašas: greiti ir skanūs receptai kiekvienai dienai

Armėniškas lavašas: greiti ir skanūs receptai kiekvienai dienai

Keptas Kiaulienos Kepsnys su Vaisiais: Gurmaniškas Receptas

Keptas Kiaulienos Kepsnys su Vaisiais: Gurmaniškas Receptas

Orkaitėje Keptos Cukinijos su Parmezanu ir Jogurto Padažu

Orkaitėje Keptos Cukinijos su Parmezanu ir Jogurto Padažu

Žuvies Rūkymas Namuose: Receptai ir Patarimai

Žuvies Rūkymas Namuose: Receptai ir Patarimai

Ką reiškia sapnuoti duonos kepimą?

Ką reiškia sapnuoti duonos kepimą?

Ar galima lesinti antis juoda duona?

Ar galima lesinti antis juoda duona?

Tikri kibinai: receptas ir gaminimo paslaptys

Tikri kibinai: receptas ir gaminimo paslaptys

Jokūbo Obuolių Pyragas: Klasikinis Receptas

Jokūbo Obuolių Pyragas: Klasikinis Receptas

Skaniausi Rūkytos Žuvies Receptai: Paprastos Idėjos Kiekvienai Dienai

Skaniausi Rūkytos Žuvies Receptai: Paprastos Idėjos Kiekvienai Dienai

Vaistažolių arbatos nuo nervų: receptai ir patarimai

Vaistažolių arbatos nuo nervų: receptai ir patarimai

Jautiena raudono vyno padaže - Šviežių skonių derinys

Į didelį troškintuvą arba puodą, kuris būtų tinkamas troškinti orkaitėje, pilame alyvuogių aliejaus tradicičkai dedami ančių taukai, tačiau alyvuogių aliejus taip pat tinkamas ir įkaitiname iki vidutinės kaitros.

Jautiena raudono vyno padaže - Šviežių skonių derinys