pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Lietiniai Blynai su Dešrele - Skonis, Kuris Sušildo Širdį

Lietiniai blynai

Senoviniai lietiniai blynai purūs ir labai skanūs. Šis lietinių blynų receptas atkeliavo iš senais laikais alsuojančios valgyklos.

Lietiniai blynai yra tas patiekalas, kuris tinka bet kada – pusryčiams, pietums, vakarienei. Su šiuo receptu pagaminsite pačius puriausius ir minkščiausius blynelius. Juos galite patiekti su uogiene, vaisiais, klevų ar agavų sirupu, su įdaru susuktus ar sulankstytus.

Vaikai šiuos blynelius čiumpa ir suvalgo be šakutės, tiesiog rankomis ir sako, kad tai patys skaniausi iki šiol ragauti blynai. Purūs lietiniai blynai yra tas patiekalas, kurį pagaminsite net tada kai šaldytuvas tuščias.

Lietiniai su dešrele ir sūriu

Dešreles supjaustykite pusiau. Sūrį pagaliukais. Į lietinį dėkite gabalėlį dešrelės ir gabalėlį sūrio. Užlankstykite. Sudėkite i keptuvę su trupučiu aliejaus ir apkepkite iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

AUTORIUS: SandraRašyti komentarąSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Purūs kepti varškėtukaiAmerikietiški blyneliaiČirviniai blynaiGardūs varškėčiai orkaitėjeKomentaraiAtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Romantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!Desertai Valentino dienai pasaldinti - 38 receptai nuo greitukų iki prancūziškos konditerijos pažibųReceptai su brokoliais - 38 skanios idėjos!Dalyvaukite!Konkurse: Jaukūs patiekalai

  • 2 kiaušinių
  • 1 stiklinės pieno
  • 7 valgomųjų šaukštų miltų
  • 30ml. aliejaus
  • Žiupsnelio druskos
  • 200g. puskiečio sūrio
  • 200g. “Daktariškos dešros”
  • 12 šaukštų pomidorų padažo
  • Pirmiausia užmaišome tešlą lietiniams – kiaušinius išplakame el. plaktuvu kartu su pienu, žiupsneliu druskos, aliejumi.
  • Po truputį įmaišome miltus ir plakame el. plaktuvu, kol užmaišome gražią, vientisą, gana skystą tešlą.
  • Užmaišytą tešlą paliekame bent 30 minučių pastovėti.

Reklama

  • Kol lietinių tešla ilsisi pasiruošiame įdaro ingredientus – dešrą ir sūrį sutarkuojame burokine tarkele.

Reklama

Reklama

  • Keptuvėje išlydome šiek tiek sviesto, dedame susuktus lietinius.
  • Kepame po kelias minutes iš abiejų pusių.
  • Lietiniai blynai su dešra ir sūriu paruošti, patiekiame su salotomis, skanaus!

Komentarai (22)

  • Miglė 2024-12-02 18:23
    Kai reikės
  • Nezinoma 2017-02-07 18:22
    Man patiko sis receptas, nes sitie blynai turetu buti labai skanus.
  • inga 2016-12-15 22:49
    blynelius mes valgom tik su cesnakiniu baltu padaziuku,apsilaizyt galima pirstus :) begalo skanu
  • Daiva 2015-12-09 09:24
    Gaminame ir mes, tik dar dedame i vidu is anksto paruosta misraine, is morku, svogunu, papriku ir pomidoru.
  • Emigrntas 2015-12-08 18:29
    Man sie blyneliai skaniausi valgant majoneza su keciupu sumaisant
  • antonina 2015-11-27 19:38
    Labai butu skanu padariti blynus
  • amelija as 2015-09-26 17:40
    O su kuo valgot kad sausa nebūtų?

  • laima 2015-06-08 09:03
    vau tikrai lb lb skanu
  • auguste 2015-04-26 10:18
    Norėjau paklausti o kiek Čia mzdg,blynų išeina.
  • deimante 2014-07-15 21:06
    ziauriai skanu mama prikepe tai pirstus apsilaiziau :) ;) :P