pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Angliavandeniai deguonyje: kas vyksta?

Angliavandeniai deguonyje: kas vyksta?

Marijampolės restoranų apžvalga: nuo "Pizza Jazz" ištakų iki šiandienos

Marijampolės restoranų apžvalga: nuo "Pizza Jazz" ištakų iki šiandienos

Dienos Pietūs Vilniuje: „Sigmutė“ ir „Public“ Restoranų Meniu Apžvalga

Dienos Pietūs Vilniuje: „Sigmutė“ ir „Public“ Restoranų Meniu Apžvalga

Skaniausi Obuolių Pyragai: Receptai Kiekvienam Skoniui

Skaniausi Obuolių Pyragai: Receptai Kiekvienam Skoniui

Orkaitėje Kepto Troškinio Receptas

Orkaitėje Kepto Troškinio Receptas

Sveikos Mitybos Piramidė: Kas Tai Ir Kaip Ji Veikia

Sveikos Mitybos Piramidė: Kas Tai Ir Kaip Ji Veikia

Kaip tinkamai virti ir valgyti kruopas

Kaip tinkamai virti ir valgyti kruopas

Užkepti Lietiniai Blynai Orkaitėje: Sodrus ir Jaukus Patiekalas

Užkepti Lietiniai Blynai Orkaitėje: Sodrus ir Jaukus Patiekalas

Plikyti Sausainiai su Varškės Kremu: Nostalgiškas Skanėstas

Plikyti Sausainiai su Varškės Kremu: Nostalgiškas Skanėstas

Jalapeno pipirų marinavimas ir džiovinimas: išsaugokite vasaros skonį žiemai

Jalapeno pipirų marinavimas ir džiovinimas: išsaugokite vasaros skonį žiemai

Kepsneliai Be Mėsos: Receptai Ir Idėjos

Kepsneliai Be Mėsos: Receptai Ir Idėjos

Avienos kepimo žemoje temperatūroje paslaptys

Tada į indą sudėkite smulkintas mėtas, česnaką, supilkite aliejų, citrinos sultis ir tarkuotą žievelę, pagardinkite druska bei pipirais - viską gerai išmaišykite ir tokiu pasiruoštu marinatu gerai įtrinkite mėsą.

Avienos kepimo žemoje temperatūroje paslaptys

Marinuoti Šonkauliukai: Geriausi Receptai ir Patarimai

Marinuoti Šonkauliukai: Geriausi Receptai ir Patarimai

Kepenėlių Troškinys: Tradicinis Receptas

Kepenėlių Troškinys: Tradicinis Receptas

Vestuvių vakarienė Vilniaus televizijos bokšte: apžvalga ir atsiliepimai

Vestuvių vakarienė Vilniaus televizijos bokšte: apžvalga ir atsiliepimai

Įdarytos bulvės: receptai ir įdėjos

Įdarytos bulvės: receptai ir įdėjos

Itališkas Kriaušių Pyragas: Gardus Receptas

Itališkas Kriaušių Pyragas: Gardus Receptas

Pesto padažas: istorija, rūšys ir receptai

Pesto padažas: istorija, rūšys ir receptai

Sausainiai su Lietuviška Atributika: Receptai ir Idėjos

Sausainiai su Lietuviška Atributika: Receptai ir Idėjos