pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kodėl jautiena brangi? Apžvelgiame situaciją Lietuvoje

Kodėl jautiena brangi? Apžvelgiame situaciją Lietuvoje

Keptos Morkos su Prieskoniais: Paprastas ir Gardus Receptas

Keptos Morkos su Prieskoniais: Paprastas ir Gardus Receptas

Sumuštiniai su tarkuota dešra: receptai ir gaminimo paslaptys

Sumuštiniai su tarkuota dešra: receptai ir gaminimo paslaptys

Udon Makaronai: Maistinė Vertė ir Vartojimo Patarimai

Udon Makaronai: Maistinė Vertė ir Vartojimo Patarimai

Troškinti Kotletai: Receptai ir Idėjos

Troškinti Kotletai: Receptai ir Idėjos

Ką valgyti, kai skauda skrandį: patarimai ir rekomendacijos

Ką valgyti, kai skauda skrandį: patarimai ir rekomendacijos

Kaip atskirti žuvų ligas akvariume

Kaip atskirti žuvų ligas akvariume

Modernus žuvies perdirbimo cechas Lietuvoje: įranga ir iššūkiai

Modernus žuvies perdirbimo cechas Lietuvoje: įranga ir iššūkiai

Paprasti Triušienos Receptai: Nuo Klasikos Iki Gurmaniškų Šedevrų

Paprasti Triušienos Receptai: Nuo Klasikos Iki Gurmaniškų Šedevrų

Riešutėlių Tortas: Receptai, Patarimai ir Variacijos

Riešutėlių Tortas: Receptai, Patarimai ir Variacijos

Moliniai Indai Kepimui: Natūralumas, Skonis ir Sveikata Jūsų Virtuvėje

Moliniai Indai Kepimui: Natūralumas, Skonis ir Sveikata Jūsų Virtuvėje

Japoniško Biskvito Receptas

Japoniško Biskvito Receptas

Obuolių Pyragas: Receptai ir Idėjos

Obuolių Pyragas: Receptai ir Idėjos

Purūs ir gardūs varškėčiai kepti orkaitėje: Sveikesnis receptas visai šeimai

Purūs ir gardūs varškėčiai kepti orkaitėje: Sveikesnis receptas visai šeimai

Ketogeninė dieta: jūsų gidas pradedantiesiems

Ketogeninė dieta: jūsų gidas pradedantiesiems

Kaip marinuoti moliūgus: receptai ir patarimai

Kaip marinuoti moliūgus: receptai ir patarimai

Traškūs pyragėliai su aguonomis kepti aliejuje: greitas receptas

Traškūs pyragėliai su aguonomis kepti aliejuje: greitas receptas