pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Žuvies kukuliai: paprastas būdas įtraukti žuvį į mitybą

Žuvies kukuliai: paprastas būdas įtraukti žuvį į mitybą

Drėgnas Obuolių Pyragas: Skanūs Receptai Jūsų Virtuvei

Drėgnas Obuolių Pyragas: Skanūs Receptai Jūsų Virtuvei

Traški kepta antis gabaliukais: žingsnis po žingsnio receptas

Traški kepta antis gabaliukais: žingsnis po žingsnio receptas

Tarptautinė picos diena: švęskime kartu!

Tarptautinė picos diena: švęskime kartu!

Briuselio Kopūstai: Receptai, Paruošimo Būdai ir Derinimo Patarimai

Briuselio Kopūstai: Receptai, Paruošimo Būdai ir Derinimo Patarimai

Mykolo Krupavičiaus palikimas ir jo reikšmė Lietuvos visuomeniniam gyvenimui

Mykolo Krupavičiaus palikimas ir jo reikšmė Lietuvos visuomeniniam gyvenimui

Varškės apkepas be laktozės ir glitimo: receptas, kuris nustebins!

Varškės apkepas be laktozės ir glitimo: receptas, kuris nustebins!

Napoleono pyrago technologinis procesas

Napoleono pyrago technologinis procesas

Sveika vaikų mityba: sudarykite tinkamą mitybos planą

Sveika vaikų mityba: sudarykite tinkamą mitybos planą

Faršas su Makaronais: Klasikinis Patiekalas Lengvai!

Faršas su Makaronais: Klasikinis Patiekalas Lengvai!

Kotletai orkaitėje: receptai ir gaminimo paslaptys

Kotletai orkaitėje: receptai ir gaminimo paslaptys

Kaip sumalti avietes be kavos malūno?

Kalakutiena taip pat laikoma turinčia minkštus kaulus, tačiau dėl to, kad jos mėsa yra gerokai tankesnė, malūnėliui gali būti labai sunku ją apdoroti.

Kaip sumalti avietes be kavos malūno?

Trinta Moliūgų Sriuba su Bulvėmis: Receptas ir Variacijos

Trinta Moliūgų Sriuba su Bulvėmis: Receptas ir Variacijos

Augalai, kurie minta mėsa: neįtikėtini gamtos grobuonys

Augalai, kurie minta mėsa: neįtikėtini gamtos grobuonys

Kepta juros lydeka: paprastas ir skanus receptas

Kepta juros lydeka: paprastas ir skanus receptas

Skanus daržovių troškinys žiemai: lengvi receptai su cukinija

Skanus daržovių troškinys žiemai: lengvi receptai su cukinija

Biskvitiniai keksiukai su jogurtu: receptas ir įvairūs variantai

Biskvitiniai keksiukai su jogurtu: receptas ir įvairūs variantai

Žuvies Filė Kepsniukai: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Žuvies Filė Kepsniukai: Receptai ir Gaminimo Paslaptys

Makaronų Sriuba su Vištiena: Paprastas ir Greitas Receptas

Makaronų Sriuba su Vištiena: Paprastas ir Greitas Receptas