pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kvapiųjų kanangų eterinio aliejaus nauda

Kvapiųjų kanangų eterinio aliejaus nauda

Kepimo formos skaičiais: kur įsigyti ir kiek tai kainuoja?

Kepimo formos skaičiais: kur įsigyti ir kiek tai kainuoja?

Alyvuogių aliejus plaukams: nauda ir naudojimo būdai

Alyvuogių aliejus plaukams: nauda ir naudojimo būdai

Achimo Brögerio „Pica ir Oskaras“: kas tai?

Achimo Brögerio „Pica ir Oskaras“: kas tai?

Karšti Sumuštiniai su Sūriu ir Majonezu: Receptai

Karšti Sumuštiniai su Sūriu ir Majonezu: Receptai

Naminiai Grybukai: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Naminiai Grybukai: Tradicinis Receptas ir Patarimai

Juodieji Serbentai: Geriausi Receptai Jūsų Virtuvei

Juodieji Serbentai: Geriausi Receptai Jūsų Virtuvei

Šparaginių pupelių receptai žiemai: šaldymas ir apvirimas

Šparaginių pupelių receptai žiemai: šaldymas ir apvirimas

Darbo Skelbimai Norvegijos Žuvies Fabrike

Darbo Skelbimai Norvegijos Žuvies Fabrike

„Zuvies namai“ bankroto priežastys

„Zuvies namai“ bankroto priežastys

Sveiki Užkandžiai Vaikams Į Darželį: Receptai Ir Patarimai

Sveiki Užkandžiai Vaikams Į Darželį: Receptai Ir Patarimai

Nakvišų Aliejus ir Kraujo Spaudimas: Nauda ir Poveikis

Nakvišų Aliejus ir Kraujo Spaudimas: Nauda ir Poveikis

Kiaulienos kumpio sūdymas: tradiciniai ir modernūs metodai

Kiaulienos kumpio sūdymas: tradiciniai ir modernūs metodai

Sveika Mityba Vaikams: Rekomendacijos Ir Svarbiausi Aspektai

Sveika Mityba Vaikams: Rekomendacijos Ir Svarbiausi Aspektai

Ricinų Aliejus Blakstienoms: Naudojimas, Privalumai Ir Savybės

Ricinų Aliejus Blakstienoms: Naudojimas, Privalumai Ir Savybės

Gražūs patiekalai iš vištienos

Į konjaką tiks ir brendis suberkit sutarkuotą imbierą, cukrų, česnakų granules, susmulkintą svogūną, pilkit sojų padažą, išmaišykit ir viską supilkit ant vištos filė filė supjaustykit norimo dydžio ir formos gabaliukais.

Gražūs patiekalai iš vištienos

Šokoladinis Varškės Pyragas su Apelsinais: Sodraus Skonio Tobulumas

Šokoladinis Varškės Pyragas su Apelsinais: Sodraus Skonio Tobulumas

Pica Namuose Alytus: Apžvalgos ir Atsiliepimai

Pica Namuose Alytus: Apžvalgos ir Atsiliepimai

Kepimas su sezamų aliejumi: ką svarbu žinoti

Kepimas su sezamų aliejumi: ką svarbu žinoti

Geriausios malkos kepimui ir rūkymui

Geriausios malkos kepimui ir rūkymui