Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Bet neseniai įsigytas stiklainis labai nuvylė, jau etiketė pasirodė kitokia, o supylus padažą į puodą, nemaloniai nustebau trintais pomidorais net nekvepėjo, saulėje džiovintų įtariu ten taip pat nebuvo Atrodė, kad ten tiesiog konservuoti smulkinti pomidorai su prieskoniais.
Šiame straipsnyje sužinosite, kaip pagaminti vištienos kotletus, kokius patarimus verta žinoti ir kokių dažniausiai užduodamų klausimų galite tikėtis.
Asmuo, įgijęs mėsos išpjaustytojo kvalifikaciją, turi - gebėti jusliniu būdu nustatyti mėsos kokybę, sudalinti ir išpjaustyti kiaulių, jaučių, avių skerdenas; išgyslinti ir surūšiuoti mėsą, paruošti kulinarinius mėsos pusgaminius faršus, šviežias.