
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.
Viskas išėjo, nors maniau, kad sūris išbėgst, tačiau padariau gudriau - nemoviau ant pagaliuku, o užsegiau su dantų krapštukais šonus ir buvo labai gerai.
Kartais jūs norite pabandyti kažką, pavyzdžiui, filmuose apie viduramžius yra drąsūs kariai patiko skanus mėsos guli ant didžiulių gabaliukus vario patiekalų ir gėrė visa tai svaiginantis alaus ar vyno.
Naudokite kulinarinius įrankius foliją, maišelius, rankoves, kepimo popierių tai padės išsaugoti baltos mėsos skonį ir naudą, o orkaitė ir kepimo skarda bus švarios.