Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.
Kai mėsa išsitroškina į tą patį puodą sudedame visas supjaustytas daržoves, pripilame dar vandens, viską pasūdome pagal skonį ir vėl paverdame kol suminštės daržovės.
Žalia mėsa ir jūros gėrybės jei mėsos ir jūros gėrybių neketinate naudoti iš karto, svarbu šiuos produktus šaldytuve laikyti ne ilgiau kaip keturias dienas, kad jie neprarastų vitaminų ir kitų vertingų maistinių medžiagų, taip pat kad juose nesusidarytų kenksmingų bakterijų.