pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Vistienos Užkepėlė su Brokoliais - Gardus ir Maistingas Patiekalas

Makaronų apkepas su vištiena ir brokoliais

Vienas kasdienių produktų – makaronai – dažnai yra nuvertinamas, tačiau to daryti nereikėtų, nes iš jų, papildant vos keliais priedais, galima pagaminti nuostabių patiekalų. Būtent toks yra šis apkepas, išbandykite!

Vištienos užkepėlė su bulvėmis ir voveraitėmis

Bulves išvirti, supjaustyti ir dėti į kepimo indą, ant jų - šiek tiek apvirtą ir pasusmulkintą brokolį, gabaliukais supjaustytą ir apkeptą vištienos krūtinėlę, o tada -
voveraites, pakepintas su sviestu, svogūnu bei grietinėle.

Viską apibarstyti krapais, uždengti foliją ir kepti 200 C laipsnių orkaitėje apie 10 - 15 minučių.AUTORIUS: Lina RadzevičiūtėSkaityti komentarusSpausdintiDalintis šiuo receptuIšbandykite!Troškinti rauginti kopūstai su rūkytomis dešrelėmis ir pomidorų padažuPurus varškės apkepas - minkštas ir labai skanus!Greitas čili troškinysTikra itališka lazanija - tirpsta burnoje!Komentarai (1)AtsakytiNuotrauka pasirinkta sėkmingai!Tik JPG, PNG arba JPEG formatai yra leistini!Greta2017-07-27 18:21Labai skanu, gaminau ir as, tik be brokolio, nes jo vyras nemegsta, nerealiai gerai :) ATSAKYTIRomantiški užkandžiai Valentino dienai - 29 nesudėtingos, bet įspūdingos idėjosReceptai Valentino dienai - 34 gardžios idėjos nuo vakarienių iki desertųKam pirkti, jei gali pasigaminti? 37 idėjos nuo sūrio iki vytintos mėsos!

Vistienos uzkepele su brokoliais

Tandoori vištienos iešmeliai karšto oro gruzdintuvėje (arba orkaitėje)Brokolių, kalafiorų ir šoninės salotosAtsiųsk savo receptąPatiekalo tipasValentino dienaiValgome sveikiau!ApkepaiBlynai, vafliaiDesertaiGėrimaiGėrimai su alkoholiuKaršti patiekalaiKonservuoti patiekalaiKošės, tyrėsKremai ir padažaiPicosPyragai, kepiniaiSalotos, mišrainėsGarnyraiSriubosSumuštiniaiTroškiniaiUžkandžiaiPagr. ingredientasAvienaBulvėsDaržovėsGrybaiJautienaKiaulienaKiaušiniai ir pieno produktaiMiltai ir kruoposSojaVeršienaVaisiai ir uogosŽvėrienaPaukštienaMakaronaiŠokoladasŽuvis ir jūros gėrybėsRiešutaiProgaUžgavėnių idėjosMamos dienos skanėstaiTėvelių dienaiVelykiniai patiekalaiValentino dienaiKalėdų patiekalaiKūčių patiekalaiGimtadienio patiekalaiJoninių skanėstaiHelovinasNaujiesiems MetamsVestuviniai patiekalaiPyragų dienaPasaulio virtuvėAirijos virtuvėAmerikos virtuvėAnglijos virtuvėArgentinos virtuvėArmėnijos virtuvėAustrijos virtuvėBaltarusijos virtuvėBrazilijos virtuvėBulgariška virtuvėDanijos virtuvėGraikijos virtuvėGruzijos virtuvėIndijos virtuvėIspanijos virtuvėItalijos virtuvėJaponijos virtuvėKinijos virtuvėKorėjiečių virtuvėLenkijos virtuvėLietuvos virtuvėMaroko virtuvėMeksikos virtuvėNorvegiška virtuvėOlandijos virtuvėPrancūzijos virtuvėRusijos virtuvėŠvedijos virtuvėŠveicarijos virtuvėSlovakijos virtuvėSuomių virtuvėTailando virtuvėTibeto virtuvėTotorių virtuvėTurkijos virtuvėUkrainos virtuvėVengrijos virtuvėVokietijos virtuvėLatvijos virtuvėČekų virtuvėPagal paiešką: “vistienos uzkepele su brokoliais” rasta receptų 1000Vištienos plovas su brokoliaisGreita vištienos užkepėlė su krevetėmis ir pievagrybiais

Vištienos užkepėlė su špinatais, saulėje džiovintais pomidorais ir trijų rūšių sūriu

Ei, įkvėpkim ir iškvėpkim, viskas bus gerai, – mes įklimpę toje pačioje pusnyje. Kaip visada, norėjom lėto ir jaukaus švenčių laukimo. Kaip ir kasmet, lėtumas kėsinasi pasimesti tarp visų „reikia“, „turiu“ ir „būtinai“.

Vištienos, špinatų, saulėje džiovintų pomidorų ir sūrio derinys yra vadinamas toskanietišku. Skamba saulėtai ir labai šiltai – tiesiog šviesmečiais toli nuo tos baltos žiemos pasakos, kurioje gyvename. Bet nepaisant skambesio, ši vištienos užkepėlė – visiškai jaukus, naminis, šildantis maistas. Na, žinot, comfort food. Maistas, kuris sušildo širdį. Subalansuotas jaukiems sekmadieniams ir gardiems šeimos pietums.

Vištieną pagardinau „Vegeta NATUR“ prieskonių mišiniu auksinei vištienai. Tai visiškai puikios sudėties prieskoniai, sodraus skonio ir aromato. Mišinyje: druska, saldžiosios paprikos, svogūnai, česnakai, ciberžolės, imbieras, kmynai, kalendra, juodieji pipirai, muskatai, kukurūzų krakmolas, raudonosios aitriosios paprikos, cinamonas, aitrieji pipirai ir gvazdikėliai. Sutikit, skamba gausiai ir gardžiai! Tiesa, atkreipkite dėmesį, kad druskos papildomai berti nereikia – jos jau yra mišinyje.

Ryžiai su brokoliais ir vištiena

Atsispausdinti

Porcijos: 5 Paruošimo laikas: 50 min.

1. Brokolį išskaidykite žiedynėliais, sumaišykite su alyvuogių aliejumi, druska ir pipirais. Suberkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos ir kepkite iki 180 °C temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 7 minutes, kol brokoliais suminkštės. Iškeptus atidėkite į šalį.
2. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir apkepkite kubeliais smulkintą svogūną kelias minutes, kol svogūno gabalėliai taps skaidrūs. Suberkite kapotą česnaką ir pakepkite dar kelias minutes.
3. Sudėkite nedideliais gabalėliais supjaustytą vištieną ir kepkite, kol pabals ir apkeps iš visų pusių.
4. Suberkite ryžius ir maišydami kepkite, kol šie taps skaidrūs.
5. Pradėkite į keptuvę dalimis pilti sultinį. Iš pradžių supilkite puodelį ir vis pamaišydami kaitinkite, kol ryžiai sugels sultinį. Tuomet pilkite dar sultinio ir vėl pamaišydami kaitinkite, kol skysčio keptuvėje neliks. Taip supilkite visą sultinį.
6. Supilkite grietinėlę ir lygiai taip pat maišydami kaitinkite, kol beveik visą grietinėlę sugers ryžiai. Šiuo momentu jie turėtų būti pilnai išvirę ir pakankamai minkšti.
7. Nukelkite keptuvę nuo ugnies. Suberkite sūrį, keptus brokolių žiedynėlius ir išmaišykite. Patiekite nedelsiant.

* Galite patiekalą ruošti ir be vištienos. Mano pirminis sumanymas toks ir buvo, tačiau šaldytuve radau kelis nuo vakar likusius vištienos šašlyko gabalėlius. Juos supjausčiusi smulkesniais gabalėliais, įmaišiau į ryžius. Tiko puikiai, bet ir be vištienos tikrai būtų gardu.
** Jei tik turite ar galite įsigyti, naudokite apvaliagrūdžius ryžius. Su jais paruošite dar puikesnius ryžius, kur kas labiau prilygstančius klasikiniam itališkam rizotui.
*** Drąsiai naudokite įprastą gyvulinės kilmės grietinėlę, jei tokią naudojate įprastai. Jeigu ieškote alternatyvų – avižų grietinėlė yra viena iš jų.

Parašykite komentarą Atšaukti atsakymą

Tik prisijungę vartotojai gali komentuoti.

„Google Play“ ir „Google Play“ logotipas yra „Google LLC“ prekių ženklai.

  • Privatumo politika
  • Prekių ir pinigų grąžinimo politika
  • Taisyklės ir sąlygos
  • Slapukų politika (EU)

Nerodyti

Tvarkyti sutikimą

Siekdami teikti geriausią patirtį, įrenginio informacijai saugoti ir (arba) pasiekti naudojame tokias technologijas kaip slapukus. Jei sutiksime su šiomis technologijomis, galėsime apdoroti duomenis, tokius kaip naršymo elgsena arba unikalūs ID šioje svetainėje. Nesutikimas arba sutikimo atšaukimas gali neigiamai paveikti tam tikras funkcijas.

Funciniai Funciniai Visada aktyvus

Techninė saugykla arba prieiga yra griežtai būtina siekiant teisėto tikslo – sudaryti sąlygas naudotis konkrečia paslauga, kurios aiškiai paprašė abonentas arba naudotojas, arba tik tam, kad būtų galima perduoti ryšį elektroninių ryšių tinklu.

Parinktys Parinktys

Techninė saugykla arba prieiga yra būtina teisėtam tikslui išsaugoti nuostatas, kurių neprašo abonentas ar vartotojas.

Statistiniai Statistiniai

Techninė saugykla arba prieiga, kuri naudojama tik statistiniais tikslais. The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.

Marketingo Marketingo

Techninė saugykla arba prieiga reikalinga norint sukurti naudotojų profilius reklamai siųsti arba sekti vartotoją svetainėje ar keliose svetainėse panašiais rinkodaros tikslais.