pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Ar vištiena išvirusi ganėtinai paprasta nustatyti šitaip jeigu mėsa lengvai atsiskiria nuo kaulų arba filė lengvai praduriame šakute - vištiena jau yra paruošta.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Kaip Teisingai ir Kiek Laiko Virti Šaldytus Cepelinus?

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Šalto spaudimo saulėgrąžų aliejus: nauda ir panaudojimas

Šalto spaudimo saulėgrąžų aliejus: nauda ir panaudojimas

Tuno steikų kainos - viskas, ką reikia žinoti

Svarbiausias dalykas, kepant steiką - teisingai pasirinkti gaminimo trukmę pagal tai, kokio paruošimo lygio mėsos norite - vos keliomis minutėmis ilgiau ar trumpiau kepto kepsnio skonis gali skirtis kardinaliai.

Tuno steikų kainos - viskas, ką reikia žinoti

Kreminio sūrio gamyba: nuo istorijos iki namų receptų

Kreminio sūrio gamyba: nuo istorijos iki namų receptų

Vištienos Faršo Kotletai su Cukinija: Lengvas ir Skanus Receptas

Vištienos Faršo Kotletai su Cukinija: Lengvas ir Skanus Receptas

Kreminio sūrio gamyba: nuo istorijos iki namų receptų

Kreminio sūrio gamyba: nuo istorijos iki namų receptų

Pomidorų Sriuba su Lęšiais: Šildantis ir Maistingas Receptas

Pomidorų Sriuba su Lęšiais: Šildantis ir Maistingas Receptas

Gardūs žuvies kepsneliai orkaitėje: lengvai ir greitai

Gardūs žuvies kepsneliai orkaitėje: lengvai ir greitai

Jautienos Išpjova Kamado Kepsninėje: Tobulo Kepsnio Receptai

Jautienos Išpjova Kamado Kepsninėje: Tobulo Kepsnio Receptai

Grietininiai Sviestiniai Sausainiai: Receptas su Obuoliais

Grietininiai Sviestiniai Sausainiai: Receptas su Obuoliais

Kada ir kaip duoti mėsą kūdikiams: išsamus vadovas

Kada ir kaip duoti mėsą kūdikiams: išsamus vadovas

Uogų Pyragas Be Kiaušinių: Receptai ir Patarimai

Uogų Pyragas Be Kiaušinių: Receptai ir Patarimai

Pagyvenusių žmonių mitybos rekomendacijos

Pagyvenusių žmonių mitybos rekomendacijos

Makaronai su Vištiena ir Pomidorais - Skanus ir Lengvas Receptas

If you have a large amount of fresh, well-ripe tomatoes, then put them in hot water for about 6-8 minutes, peel, blend using a blender and use in the same way as canned tomatoes.

Makaronai su Vištiena ir Pomidorais - Skanus ir Lengvas Receptas

Kiaulienos Faršas: Universalus Ingredientas Jūsų Virtuvei

Kiaulienos Faršas: Universalus Ingredientas Jūsų Virtuvei

Bananų ir Riešutų Sviesto Sausainiai: Greitas ir Sveikas Receptas

Bananų ir Riešutų Sviesto Sausainiai: Greitas ir Sveikas Receptas

Marinuoti Žali Pomidorai: Netradicinis, Bet Labai Skanus Receptas

Marinuoti Žali Pomidorai: Netradicinis, Bet Labai Skanus Receptas