
Norint išvirti dešreles, jas reikia įdėti į puodą su verdančių vandenių ir virti 2 -5 minutes priklausomai nuo rūšies, virimo laikas dažniausiai nurodomas ant pakuotės.
Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.
Vienas kasdienių produktų makaronai dažnai yra nuvertinamas, tačiau to daryti nereikėtų, nes iš jų, papildant vos keliais priedais, galima pagaminti nuostabių patiekalų.
Jo sudėtyje vien natūralūs ingredientai, jokių skonio ar kvapo stipriklių jūros druska, dehidratuotos daržovės 32 morkos, pastarnokai, svogūnai, bulvės, salierų šaknys, pomidorai, porai, paprikos, petražolių lapai , cukrus, gelsvės, juodieji pipirai, ciberžolės, česnakai, krapai.
Sviesto gabaliukas bus tarsi vidinės filė kišenėje, kuri papildomai įvyniota į didesnę, išorinę filė, tuomet sviestas kepimo metu neišbėgs ir Kijevo kotletas bus tikrai labai sultingas.