pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Grybai, perpus perpjauti Briuselio kopūstai, kąsnio dydžio gabalėliais supjaustytos kukurūzų burbuolės, storos cukinijų monetos, šparagai, raudonojo svogūno ir raudonųjų paprikų gabalėliai gražiai karamelizuosis ir suteiks naujų skonių.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip Virti Kiaulieną Greitpuodyje: Patarimai ir Virimo Laikas

Kaip Virti Kiaulieną Greitpuodyje: Patarimai ir Virimo Laikas

Sveikuoliški avižiniai sausainiai be miltų ir kiaušinių

Sveikuoliški avižiniai sausainiai be miltų ir kiaušinių

Kugelis su spirgučiais ir svogūnų padažu: tradicinis receptas

Kugelis su spirgučiais ir svogūnų padažu: tradicinis receptas

Sausainių Receptai su Nuotraukomis: Nuo Klasikos Iki Modernių Variacijų

Sausainių Receptai su Nuotraukomis: Nuo Klasikos Iki Modernių Variacijų

Dienos pietų meniu įvairovė Vilniuje: nuo šeimos pietų iki gurmaniškų atradimų

Dienos pietų meniu įvairovė Vilniuje: nuo šeimos pietų iki gurmaniškų atradimų

Skaniausi Nekepti Pyragai: Paprasti Receptai Kiekvienai Progai

Skaniausi Nekepti Pyragai: Paprasti Receptai Kiekvienai Progai

Tinginys su 4 pakeliais sausainių: greitas ir paprastas receptas

Tinginys su 4 pakeliais sausainių: greitas ir paprastas receptas

Kaip Keičiasi Makaronų Svoris Juos Išvirus: Tyrimai ir Mitybos Aspektai

Kaip Keičiasi Makaronų Svoris Juos Išvirus: Tyrimai ir Mitybos Aspektai

Ajurveda ir epilepsija: natūralūs gydymo būdai

Ajurveda ir epilepsija: natūralūs gydymo būdai

Kaip Iškepti Naminę Duoną Be Raugo: Paprastas Receptas

Kaip Iškepti Naminę Duoną Be Raugo: Paprastas Receptas

Nidos įkvėpti receptai: cukinija kitaip

Nidos įkvėpti receptai: cukinija kitaip

Sveikiausia Žuvis: Kokią Pirkti?

Sveikiausia Žuvis: Kokią Pirkti?

„Can Can“ Akcija: 2 Picos ir „Cola“ – Sąlygos ir Detalės

„Can Can“ Akcija: 2 Picos ir „Cola“ – Sąlygos ir Detalės

Geriausia pica Radviliškyje: Trolių pica apžvalga

Geriausia pica Radviliškyje: Trolių pica apžvalga

Žuvų taukų apžvalga guminukų pavidalu: skanus būdas stiprinti sveikatą

Žuvų taukų apžvalga guminukų pavidalu: skanus būdas stiprinti sveikatą

Geriausi restoranai pajūryje: atsiliepimai ir rekomendacijos

Geriausi restoranai pajūryje: atsiliepimai ir rekomendacijos

Sluoksniuotos Tešlos Pyragas su Kumpiu ir Sūriu

Jums reikės 125 g miltų papildomai reikės miltų stalui, kočėlui apiberti ; 140 g kokybiško, šalto sviesto; 80 ml labai šalto, ledinio vandens; žiupsnelio druskos.

Sluoksniuotos Tešlos Pyragas su Kumpiu ir Sūriu

Kaip Pigiai Maitintis Sveikai

Kaip Pigiai Maitintis Sveikai