pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Elektriniai Žuvų Skutukai: Apžvalga

Elektriniai Žuvų Skutukai: Apžvalga

Minkšta mielinė tešla: žingsnis po žingsnio receptas

Minkšta mielinė tešla: žingsnis po žingsnio receptas

Trupininis Pyragas su Uogiene: Nostalgiškas Receptas iš Vaikystės

Trupininis Pyragas su Uogiene: Nostalgiškas Receptas iš Vaikystės

Kaip Pasigaminti Grūdėtą Varškę Namuose

Kaip Pasigaminti Grūdėtą Varškę Namuose

Vaikų sveikos mitybos rekomendacijos

Vaikų sveikos mitybos rekomendacijos

Džiovintų spanguolių maistinė vertė ir kalorijos

Džiovintų spanguolių maistinė vertė ir kalorijos

Kiaulės kepimas backoje: receptas ir patarimai

Kiaulės kepimas backoje: receptas ir patarimai

Bulvių Košės Receptai Be Mėsos Kaime

Bulvių Košės Receptai Be Mėsos Kaime

Bulvių sodinimo veislės: patarimai ir rekomendacijos

Bulvių sodinimo veislės: patarimai ir rekomendacijos

Dietiniai varškės avižinių dribsnių sausainiai: receptai ir patarimai

Dietiniai varškės avižinių dribsnių sausainiai: receptai ir patarimai

Ricinų aliejus: nauda ir panaudojimas

Ricinų aliejus: nauda ir panaudojimas

„Bobutės virtuvė“: Mėsos Patiekalų Receptai

„Bobutės virtuvė“: Mėsos Patiekalų Receptai

Troškinta vištienos krūtinėlė su grietinėle ir cukinija

Troškinta vištienos krūtinėlė su grietinėle ir cukinija

Vilkžuvės Pjausniai: Receptai ir Kepimo Paslaptys

Vilkžuvės Pjausniai: Receptai ir Kepimo Paslaptys

Avienos konservų gamyba

Avienos konservų gamyba

Jautienos guliašas su pupelėmis - Tradicinis lietuviškas patiekalas

Puodą uždenkite dangčiu jeigu dangtis nėra sandarus, prieš uždengiant patieskite didesnį nei puodo skersmuo kepimo popieriaus lakštą ir tik tuomet uždenkite , pašaukite į 160 C įkaitintą orkaitę ir troškinkite 1,5 valandos.

Jautienos guliašas su pupelėmis - Tradicinis lietuviškas patiekalas