pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Tikėjausi, kad kiaulienos dešrelės bus riebios, bet jei mėsą būčiau maišiusi aš, matyt būčiau įdėjusi dar daugiau lašinių Liesa ir švelni mėsa skaniausia buvo tada, kai šiek tiek apvirusi dešreles dar ir apkepiau.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Tikras Smetoniškas Napoleonas: senas geras receptas

Tikras Smetoniškas Napoleonas: senas geras receptas

Alyvuogių aliejus dr. Unikauskas: nauda sveikatai ir pasirinkimo patarimai

Alyvuogių aliejus dr. Unikauskas: nauda sveikatai ir pasirinkimo patarimai

Kiek laiko virti kiaušinius: išsamus vadovas ir patarimai

Kiek laiko virti kiaušinius: išsamus vadovas ir patarimai

Lietiniai blynai: paslaptys, kad pavyktų ploni ir skanūs

Lietiniai blynai: paslaptys, kad pavyktų ploni ir skanūs

Slapios pyragas su spanguolėmis receptas

Slapios pyragas su spanguolėmis receptas

Kaip Kepti Karšį Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

Kaip Kepti Karšį Orkaitėje: Receptai ir Patarimai

"Čili Pica" Vilniuje ir Kaune: Klientų Patirtis ir Veiklos Aspektai

"Čili Pica" Vilniuje ir Kaune: Klientų Patirtis ir Veiklos Aspektai

Skaniausi patiekalai: rinktiniai receptai kiekvienai dienai

Skaniausi patiekalai: rinktiniai receptai kiekvienai dienai

Kaip sumalti mėsą be mėsmalės - įgūdžiai ir alternatyvos

Jeigu norite pasigaminti didesnį kiekį pastos, suberkite kepintas pistacijas į didesnį blenderį, trinkite iki miltų konsistencijos, tada įpilkite šiek tiek neutralaus skonio saulėgrąžų aliejaus ir trinkite apie 5 minutes kas minutę permaišant.

Kaip sumalti mėsą be mėsmalės - įgūdžiai ir alternatyvos

Arbata nuo šlapimo pūslės uždegimo vyrams

Arbata nuo šlapimo pūslės uždegimo vyrams

Arbata maitinančiai mamai: sudėtis ir rekomendacijos

Arbata maitinančiai mamai: sudėtis ir rekomendacijos

Beatos Kiaulienos Troškinys: Šeimos Mėgstamiausias Patiekalas

Beatos Kiaulienos Troškinys: Šeimos Mėgstamiausias Patiekalas

Skanių ir Sočių Sriubų Receptai

Skanių ir Sočių Sriubų Receptai

Renginių Organizavimas Vilniuje, Karoliniškėse: Viskas, Ko Reikia Jūsų Šventei

Renginių Organizavimas Vilniuje, Karoliniškėse: Viskas, Ko Reikia Jūsų Šventei

Ką valgyti sergant: Mitybos patarimai sveikstant

Ką valgyti sergant: Mitybos patarimai sveikstant

Linų Sėmenų Aliejus Nuo Vidurių Užkietėjimo: Vartojimas ir Nauda

Linų Sėmenų Aliejus Nuo Vidurių Užkietėjimo: Vartojimas ir Nauda

Ar Žalioji Arbata Skystina Kraują? Nauda, Pavojai ir Vartojimo Rekomendacijos

Ar Žalioji Arbata Skystina Kraują? Nauda, Pavojai ir Vartojimo Rekomendacijos