pints and crafts

Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem ei est. Eos ei nisl graecis, vix aperiri elit

Get social:

Image Alt

Privatumo politika

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Burokėlių lapai žiemai: paprasti marinavimo receptai

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Naminė degtinė: kaip pasigaminti kokybišką gėrimą namuose?

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Shimeji grybai: receptas, kuris nustebins jūsų skonių receptorius!

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Žarnos parduodamos jau išplautos ir pasūdytos, tačiau jas rekomenduojame papildomai perplauti ir pamirkyti ne tiek dėl švaros, kiek nuplaunant druskos perteklių.

Kiek laiko virti šviežias kiaulienos dešreles?

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Prieš pat jai baigiant virti pora šaukštų pomidorų pastos sodresniam skoniui, indelis mažesnio riebumo Philadelphia Light kreminio sūrio ir stiklinė grietinėlės maloniam sriubos švelnumui, kremiškumui ir skonio pilnumui.

Vistienos Virimo Laikas - Kiek Ilgai Reikia Virti Vistieną?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Lašišinės žuvys: kokias žinote?

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Rūkyta žuvis Kamado kepsninėje: gurmaniškas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Tobulas anties krūtinėlės marinatas: švelnus ir sultingas skonis

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Ilgos ir laibos jūros žuvys: atraskite naujus skonius

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Traškūs marinuoti agurkai su garstyčiomis: geriausias receptas

Kaip Pagaminti Gardų Guliašą - Žingsnis po Žingsnio Receptas

Susmulkintus svogūnus pakepinkite aliejuje iki skaidrumo, sudėkite mėsą, išmaišykite, ant viršaus persijokite miltus ir intensyviai maišydami kepkite ant stiprios ugnies penkias minutes.

Kaip Pagaminti Gardų Guliašą - Žingsnis po Žingsnio Receptas

Sveikos Mitybos Piramidė: Kaip Maitintis Subalansuotai?

Sveikos Mitybos Piramidė: Kaip Maitintis Subalansuotai?

Žuvų taukų nauda kiaulėms

Žuvų taukų nauda kiaulėms

Debesuota numatoma mėsos kukulių kruša: Nuo pirmojo filmo iki tęsinio

Debesuota numatoma mėsos kukulių kruša: Nuo pirmojo filmo iki tęsinio

Sausainiai iš sausų pusryčių: greitas ir paprastas receptas

Sausainiai iš sausų pusryčių: greitas ir paprastas receptas

Anties Šlaunelių Kepimo Laikas ir Paslaptys

Anties Šlaunelių Kepimo Laikas ir Paslaptys

Kaip Sutvarkyti Klaviatūros Tarpo Mygtuką Po Arbatos Išsiliejimo

Kaip Sutvarkyti Klaviatūros Tarpo Mygtuką Po Arbatos Išsiliejimo

Keptos Duonos Su Sūriu Ir Majonezu Receptai

Keptos Duonos Su Sūriu Ir Majonezu Receptai

Prieskonių ir aliejų rinkinys: ką pasirinkti?

Prieskonių ir aliejų rinkinys: ką pasirinkti?

Varškės blynai su kakava: receptas ir patarimai

Varškės blynai su kakava: receptas ir patarimai

Kiek laiko virti vištienos krūtinėlę?

Bulves supjaustau kubeliais, apšlakstau alyvuogių aliejumi, apibarstau bulvių prieskoniais, druska bei pipirais, perkeliu į kepimo skardą taip, kad jie vienas kito neliestų ir tinkamai apskrustų.

Kiek laiko virti vištienos krūtinėlę?

Saldžios Sriubos su Kukulaičiais: Senoviniai Receptai Mažojoje Lietuvoje

Saldžios Sriubos su Kukulaičiais: Senoviniai Receptai Mažojoje Lietuvoje

Blyneliai su Sūriu ir Kumpiu: Klasikinis Derinys Jūsų Pusryčiams

Blyneliai su Sūriu ir Kumpiu: Klasikinis Derinys Jūsų Pusryčiams

Mėsos Parduotuvės Sovietmečiu Lietuvoje: Tarp Deficito ir "Blato"

Mėsos Parduotuvės Sovietmečiu Lietuvoje: Tarp Deficito ir "Blato"

Mitybos pakeitimas ir viduriavimas: priežastys ir gydymas

Mitybos pakeitimas ir viduriavimas: priežastys ir gydymas